Mandagspadling 9. juni

Hei, alle sammen!

yr.no melder nydelig vær mandag 9. juni; vindretning øst-sørøst (3,6 m/s), 12 gr og sol, og da passer det fint med tur fra Kvaløyvågen og utover mot Gåsvær og Kifjorden!

Møteplass kl 17.00 ved grendehusene på Kvaløysletta, nord for bruhodet. Vi beregner å være klar i båtene senest kl 18.00. For dem som bor slik til at det ikke passer å møtes ved grendehusene, så er det bare å stille direkte i Kvaløyvågen senest kl 17.30. Ring meg for å avtale parkeringsplass, 95940044.

Under et bilde fra turen til Skarsfjorden 2. juni. Nykjelen til Ann-Eva er et nydelig skue, og kaffen smakte fortreffelig!

 Bålkos i Skarsfjorden 2. juni

Vi var bare 4 stk på tur, men hadde det strålende fint uansett. Lite vind, og vi fant oss ei utrulig flott sandstrand lengst ute i fjorden.

 

Velkommen på ny tur med oss!

 

Hilsen Rune

Reklamer

4 tanker på “Mandagspadling 9. juni

 1. Det e eksamen som gjeld nu for min del enda, men e det nån som ska på (overnattings-)tur i helga nu om ei uka? Det hadde vært så skjønt!

  Liker

 2. Hei, Ida!

  Æ e klar for tur neste helg, men ikkje før lørdag ettermiddag – søndag. Om du legg opp tel en spesiell tur en eller anna plass, så send en e-post tel mæ, så kan æ legge turen ut som nyhet her. Da vil det gå ut en e-post tel alle som abonnere:-)

  mvh Rune

  Liker

 3. Hei, Daniel!

  Har du lyst på tur sankthanshelga, så send en mail til meg eller Ann-Eva med forslag om tur, så legger vi det ut som nyhet. Alle som abonnerer her får da tilsendt mail om dette. PS! Det går faktisk ett døgn fra vi legger ut nyheten til e-post sendes ut… Vet ikke hvorfor, men sånn er det bare.

  /Rune

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s