ASKR 2008

Hei, alle sammen!

Om du ikke har lagt alle ferieplaner for sommeren ennå, kan vi anbefale å sette av uke 30 til en ukes padletreff i vakre Vesterålen! Fra 20. til 26. juli går ASKR 2008 av stabelen (Arctic Sea Kayak Race). Dette er et treff for havpadlere fra mange ulike nasjoner, i fjor var det rundt 135 padlere fra 8 ulike nasjoner som deltok.

Vi er så langt 4 stk som har meldt seg på fra Stormgjengen, hadde vært moro om vi ble enda flere på tur sammen! Vi har meldt oss på «Ramble» (Kort ramble – kr 1300,-), som i prinsippet kun er turpadling fra søndag ettermiddag til onsdag, når vi ankommer stedet Skipnes på Tindøya. Vi ligger i telt disse dagene, men fra onsdag er det mulighet for leie av rorbu (fellesbu) frem til lørdag. Det blir grillaften onsdag kveld/natt, og veldig sosialt:-)

Torsdag er det hviledag, der deltakerne gjør hva man selv lyster. En tur på fjellet, ut til stedet Tinden til fots eller i kajakk, eventuelt trene på kameratredning eller rett og slett bare kose seg på Skipnes!

Fredag er det «raceday», dvs maratonpadling 42 km for den som har lyst til å være med. Er konkurranseinnstinktet sterkt, kan man også padle i konkurransen på tid… På kvelden fredag blir det festaften med felles middag, utloddning av fine premier og underholdning. I fjor var 1. premien en havkajakk i glassfiber…

Mer info finner dere på hjemmesiden til ASKR, som dere også finner en link til på vår forside nede under «Linker» eller ved å følge denne linken: http://www.askr.no/

Ellers får dere alle ha en riktig fin sommer!

 

Mvh Rune

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s