Tur fra Sandvika onsdag 25. juni

Hei!

Det blir padling onsdag fra Sandvika ved Olavsvern onsdag 25. juni. Vi padler innover mot Balsfjorden et stykke, før vi returnerer tilbake til Sandvika. Her er det vel ikke så veldig mange som har padlet tidligere, vil jeg tro? Spennende med nye områder! Det blir bålkos i Sandvika når vi er tilbake etter padling. En kamerat av Frode har lovet å fyre opp bål til vi er tilbake! Ta med litt kaffe og ved til bålet, og gjerne noe godt å bite i.

Vi møtes kl 17.30 i krysset til Olavsvern, dvs krysset ved gamle E8 like før Sandvika. Frode Andreassen er kontaktperson for denne turen, han treffes på mobil 9522 8993. Ellers er det fint om dere som blir med legger igjen en kommentar under denne turen, slik at vi har en oversikt over hvor mange som stiller.

Minner også om turen til Sommarøy på St. Hans aften, dvs mandag 23. juni. Vi møtes ved Eide Handel og kjører derfra kl 17.00. Værmeldingen endrer seg stadig, og det meldes nå ganske fine temperaturer og bra vær, så dette kan bli riktig så bra! Husk å ta med grillmat, litt ved til bålet og godt humør:-)

Hilsen Rune

Reklamer

9 tanker på “Tur fra Sandvika onsdag 25. juni

 1. Flotte greier Rune, første tur «innaskjær`s» for Stormgjengen.Planen er på utsiden av Andersdal og ett stykke innover… Vil bare korrigere mitt etternavn: Frode Mortensen. Meld på folken`s:-)

  Liker

 2. God tur! Er litt misunnelig på denne turen, men jobben går atter en gang ut over fritida. Regner med å være tilbake for fullt neste uke, og stiller selvfølgelig på Arctic Sea i slutten av måneden.

  Hilde

  Liker

 3. har fått en senvakt. har nok råd for å utsette en dag med padlinga. har jo vært på havet i kajakk hver eneste dag siden inkl fredag….hehehehe
  mvh daniel

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s