Tur til Karlsøy Festivalen 2008

Hei alle sammen!

Det er noen av av oss i Stormgjengen som har tenkt å ta en tur til Karlsøyfestivalen førstkommende helg, dvs fra fredag til søndag (1. – 3. august). Bjørn-Håkon og jeg blir å padle utover, i år som i fjor. Vi legger opp til å padle fra Hansnes eller annet tilgjengelig sted i nærheten fredag ettermiddag. Er det noen andre som har tenkt seg utover, så kan vi møtes ved grendehusene på Kvaløysletta, dvs like nord for bruhodet til Sandnesesund-brua (brua over til Kvaløya). Vi kjører derfra fredag kl 17.00.

Vi planlegger også å padle lørdagen, er været brukbart så går turen rundt Karlsøya. Er det mindre bra forhold, så planlegger vi annen rute lørdagen i mer smult farvann.

Til dere som deltok på årets ASKR; tusen takk for en meget trivelig tur!! Det ligger en del bilder fra årets happening i Vesterålen på følgende link: http://picasaweb.google.no/rune081067/ASKR2008

Hilsen Rune – Mob 41472578 / rune081067@hotmail.com

Reklamer

2 tanker på “Tur til Karlsøy Festivalen 2008

  1. Om jeg ikke stiller i helga så blir det garantert ved en senere anledning, takk for fine bilder og en trivelig liten padletur i Vesterålen!

    Liker

  2. Vi er nå 3 som blir å padle fra Hansnes fredag kveld, og muligens en fjerde padler. Vi følger planen og starter fra grendehusene på Kvaløysletta fredag ettermiddag kl 17.00. Har du tenkt deg utover, så er det bare å gjøre klar kajakken og hive seg med!

    Hilsen Rune (mob 41472578)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s