Mandagspadling – Grøtfjord / Tromvika

Hei, glade padlevenner!

Da er vel ferien over for de fleste av oss, håper dere alle har hatt en riktig fin sommer selv om den store varmen ikke nådde så langt nord som vi bor.

Vi kjører i gang med turer hver mandag fremover nå, og denne turen går fra Grøtfjord og utover mot Tromvika. Det kan hende vi går ut fra nordsiden av fjorden dersom forholdene tilsier det (altså ikke tettstedet Grøtfjord). Så langt meldes det østlig vindretning på mandag den 18/8; yr.no melder opp mot 10 m/s, mens tv2-ver er mer moderate og melder bare lett bris fra øst 3,9 m/s. Som vi vel alle har erfart, så vil denne meldingen være særdeles usikker uansett… Vi må som vanlig se an været og eventuelt flytte turen ut fra vær og vind dersom dette blir nødvendig, padling blir det uansett!

Vi møtes på Eide Handel i Eidkjosen kl 17.00, og kjører derfra samlet litt over kl 17. Vi legger opp til en trivelig tur som ikke blir altfor lang, maks 1 times kose-padling før vi går i land på en av de fantastiske strendene som finnes i området. Her blir det bål (ta med et par vedkubber hver), og vi håper å kunne kose oss ved bålet en god stund før vi vender baugen tilbake til utgangspunktet. Jeg satser på å innta litt middagsmat ved bålet:-)

Ellers er det greit å ta med litt tørt tøy og en varm jakke eller lignende, og ellers det den enkelte føler for å ta med for å ha det mest mulig komfortabelt underveis.

PS! Vi oppfordrer eventuelle «ferske» padlere til å bli med oss på tur! Vi forsøker å tilpasse turene våre slik at alle kan ha glede av å delta på våre turer, uansett erfaringsgrunnlag. Men det er selvfølgelig viktig at den enkelte turdeltaker gir beskjed ved oppmøte om man er i tvil om hvordan turen vil forløpe. Oppfordrer forøvrig dere alle til å lese gjennom våre kajakkvettregler som er lagt ut på vår hjemmeside.

Ellers er det fint om du legger igjen en kommentar under denne turen om du tenker å bli med, så har vi en grov oversikt over hvor mange som blir med!

Tips: Det kan være lurt å samkjøre to og to i biler fra Eide Handel om det lar seg gjøre, dette av hensyn både til miljøet og parkeringsplasser.

Velkommen på tur!

 

Hilsen Rune

Mobil: 41472578 / e-post: rune081067@hotmail.com

Reklamer

7 tanker på “Mandagspadling – Grøtfjord / Tromvika

  1. Hei, Jan!

    Om du får problemer med å nå til kl 17 i ettermiddag, kan du jo eventuelt bare kjøre direkte utover! Ring meg da eventuelt på mobil, så venter vi bare på deg før vi legger ut:-)

    Mobil 4147 2578

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s