Tur lørdag 23. august + «After-Kayaking» på Cafe Flyt!

Tur lørdag 23. august
Førstkommende lørdag blir det dagstur i Skarsfjorden på Ringvassøy. Vi møtes ved grendehusene på Kvaløysletta (ligger omlag 500 m nord for bruhodet på Kvaløya) kl 10.00, og kjører samlet ut til Skarsfjorden. Bilturen utover tar ca 35 min fra grendehusene. Vi padler ut Skarsfjorden, og ser an forholdene underveis i f.t. hvor vi padler. Regner med å være tilbake på Kvaløysletta rundt kl 17.
 
«After-Kayaking» på Cafe Flyt!
Vi tenkte det kunne være trivelig å treffes under andre omstendigheter også, så vi inviterer alle som er interessert i å padle til sosialt treff på Cafe Flyt lørdag kveld, den 23. august fra kl 20.00. Vi har dialog med Cafe Flyt og satser på å få vist noen spenstige kajakk-filmer denne kvelden! For alle medlemmer i Tromsø Havpadleklubb (THPK), er det fordelaktig pris på øl ved fremvisning av gyldig medlemsbevis… Så om du ikke blir med på turen lørdag, er det selvsagt hyggelig om du kommer en tur på Cafe Flyt lørdag kveld!
 
Hilsen Stormgjengen

Reklamer

8 tanker på “Tur lørdag 23. august + «After-Kayaking» på Cafe Flyt!

  1. Jeg hadde tenkt å tilbringe helgen på Laukvika og drar i hvert fall ut dit på fredag etter jobb og ser ann om jeg blir til søndag eller om «after kayaking» frister såpass mye på lørdagen at jeg drar dit.
    Gammen var jeg og Anne på i helgen, ble liggende værfast 🙂

    Liker

  2. Da ser det faktisk ut til at vi blir inntil 10 stk på tur lørdag! Det blir kanskje noen regnbyger, men veldig lite vind hvis vi skal tro på yr.no. Men de tar jo stadig feil, så det kan jo hende vi padle i solskinn likevel:-) Gleder meg til tur, vi sees!

    Rune

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s