Mandagspadling 25. aug. – Håkøya rundt

Hei!

Vi tar en kort turvariant på førstkommende mandag og padler rundt Håkøya, kanskje en liten svipp-tur innom Lille Grindøy. Vi padler over vraket av Tirpitz, spesiell følelse det, selv om man ikke ser for mye av vraket. Oppmøte kl 18.00 på Håkøya ved brua der vi går ut (merk tidspunktet!). Vi finner egnet plass å fyre bål på underveis. Regner med at turen tar ca 3-4 timer totalt, men her er det jo alltid fritt opp til den enkelte hvor lenge man ønsker eller har anledning til å være med:-)

Påminnelse:

Benytter anledningen til å minne dere om turen på førstkommende lørdag (23. aug) til Skarsfjord på Ringvassøy, oppmøte kl 10.00 ved grendehusene på Kvaløysletta. Nærmere beskrivelse gitt tidligere:-)

Og ikke minst; glem ikke «After-Kayaking» på Cafe Flyt lørdag kveld fra kl 20.00, altså etter turen lørdag. Her blir det spektakulære kajakk-filmer på alle skjermer, «This is the sea» etc!! Cafe Flyt tilbyr rabattert øl til alle som er medlem i THPK, kr 51,- pr halvliter. Siden det ikke finnes noe medlemskort fra klubben har jeg bedt kasserer i THPK om å oversende medlemslisten til Cafe Flyt, så skal jeg ordne dette med Trond som er daglig leder på Flyt. Håper du har anledning å komme!

PS! Torsdag ettermiddag/kveld (21. aug) har jeg tenkt å trene litt teknikk i kajakk, spesielt sculling og rulle-trening. Så hvis det er noen som har lyst til å trene sammen med meg, er det bare å slå på tråden så avtaler vi nærmere tid og sted!  (Sculling??? – ta en titt på videoer på linken under…) http://www.utenfor.no/Utenfor/Video-Sculling.html

Hilsen Rune Jørgensen

Mob 41472578

E-post: rune081067@hotmail.com

Reklamer

6 tanker på “Mandagspadling 25. aug. – Håkøya rundt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s