Tur til Grøtfjord lørdag 18. og søndag 19. april

Hei, alle sammen og vel overstått påske!

Vi minner om vår årlige vår-tur som går til Grøtfjord førstkommende helg. Dette blir en fantastisk fin tur, som du bør få med deg! Opplegget blir som følger;

Vi møtes på Eide Handel 10.00 lørdag formiddag, og kjører ganske umiddelbart videre ut til vakre Grøtfjord. Vi slår opp leir ved ankomst, så slipper vi å tenke på dette når vi er tilbake fra padling om ettermiddagen. Fra kl 18 er badestamp og badstue klart til bruk. Det blir fabelaktig etter en fin dag på havet 🙂 Når vi alle er vel fornøyde med det våte element, trekker vi inn i grillhytta, der det selvsagt blir grilling, kos og gode historier. Grillmat og drikke etter eget behag tar vi med selv, det gjelder også all annen mat og drikke.

Ellers sørger alle for eget utstyr, det blir overnatting i eget telt eller lavvu. For dem som lurer på hva man tar med seg på tur, så finnes det eksempel på pakkliste under «Kajakk og utstyr» på hjemmesiden vår. Her må man selvsagt plukke ut det som er relevant for en vintertur. Gode, varme sko og varme klær til camp er viktig, i tillegg ikke glem badebukse og håndduk… Husk å kle deg etter sjøtemperturen mtp padlingen, ullundertøy er en selvfølge. I tillegg bør man ha varme klær over dette (gjerne fleecebukse og genser og ull lester). Tørrdrakt over og gode hansker /vanter og neoprensko som er god plass for føttene i. Tips mht padlesko; neoprenstøvler selges på Obs! for kr 349,- 😉 Og til sist; en god  og gjerne vindtett lue på hodet er kjekt å ha.

Når det gjelder ved og grillkull, så er dette på plass i Grøtfjord og vi trenger ikke ta med dette mtp fellesbruket. Ved til egen lavvu tas eventuelt med.

Herligheten koster oss kr 2000,- til sammen, så dette deler vi på alt etter hvor mange vi blir. Jeg legger ut for oss, og så betaler dere til meg på Eide Handel før vi drar ut.

Er været bra på søndag blir det mulighet for en tur ut på havet igjen, eller en tur på fjellet på topptur for dem som ønsker det. Det er 3 stk som ønsker å kombinere med topptur så langt, så tur blir det uansett om været er ok.

Da håper jeg mange av dere benytter anledningen, så sees vi på lørdag! Gleder meg!!

Er det spørsmål ut over dette, så er det bare å slå på tråden.

 

Mvh Rune Jørgensen

Mob. 41472578

E-post: rune081067@hotmail.com

Reklamer

5 tanker på “Tur til Grøtfjord lørdag 18. og søndag 19. april

 1. Er så lei meg for at det kanskje ikke passer for meg i år heller!!! Er instruktør på paragliderkurs i helgene nå for tiden.

  Dersom værvarslet er så dårlig at vi avlyser helgen på forhånd, vil det likevel være mulighet for meg.

  Jeg har imidlertid veldig lyst og planer til å ta en tur innom Grøtfjord på lørdag kveld for å hilse på og være med på littav moroa!

  Tips: hvis alle tar med seg et elpe av den ikke altfor sure sorten, ser jeg ikke bort fra at det kan vanke noe godt! 😉

  Jeg skal gi endelig beskjed til Rune innen dere møtes på Eide Handel slik at innkjøp kan gjøres der.

  -Kjetil

  Liker

 2. Hei!

  Et bilde fra turen til Grøtfjord kom i dag på trykk i bladet Tromsøs papirutgave:-). Etter litt gransking tror jeg det er Kenneth som er padleren i bildet.

  Synnøve

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s