Mandagspadling 25. mai + Naust i Eidkjosen

MANDAGSPADLING 25/5 AVLYST.

Hei alle sammen!

Har for det første gleden av å informere dere om at vi har gjort avtale om naustplass i Eidkjosen hos et selskap som heter Båragutt. De eier det store gule naustet i Eidkjosen, som også var det første alternativet vi ønsket oss. Stormgjengen får leie en del av naustet som gir rom for mellom 16 og 20 kajakker. Naustleie er avtalt til kr 700,- pr år pr kajakk, noe som er svært billig. Eidkjosen er ideellt for Stormgjengere med utgangspunkt til turer på Kvaløya, samt padling direkte ut fra naustet til Håkøya, Grindøya etc. I tillegg er vi så heldige at vi får lov å leie tømmerhytta som ligger 20 meter fra naustet til sosiale sammenkomster, når vi måtte ha behov for dette. Gled eder!!

Det som nå skjer videre er følgende:

1) De som skal leie naustplass må nå ta ansvaret for videre fremdrift rundt naustet, dette innbefatter følgende:

2) Få på plass 2 naustansvarlige (blant leietakerne). Ansvar: innsamling årsleie og innbetaling til Båragutt 1 gang pr år, samt nøkkelansvar (skaffe nøkler til leietakerne) og føre liste over leietakerne. Denne jobben går på rundgang blant leietakerne, frekvens bestemmer leietakerne.

3) Dugnad 1: innkjøp og bygging av reoler for stabling av kajakker.

4) Dugnad 2: i samarbeid med Båragutt; rydding av parkeringsplasser ovenfor naustet.

5) Arrangere innflyttingsfest, leie tømmerhytta en fredagskveld…?

Foreslår møte om dette torsdag 28. mai kl 18.00 hos meg, Innelvvegen 93 i Kaldfjord. Det er 13 stk som står på listen med ønske om naustplass. Til dere andre som måtte ønske naustplass; Send mail til meg og jeg setter dere på lista. Men vær rask, det er kun 16 eller 20 plasser tilgjengelig. Første mann/kvinne til mølla…

 

Mandagspadling 25. mai kl 18.00

Oppmøte kl 18.00 på Eida Handel. Denne gangen vil Oddgeir Kristoffersen være kontaktperson, han treffes på mobil 992 64556.

Turen legges til Ersfjord denne gangen, satser på en relativt kort tur slik at også ferske padlere kan benytte anledningen og være med. Vi finner oss et sted å gå i land for pause og sosialt samvær. Bål fyres opp som vanlig. Værforbehold, så turen kan gjerne bli flyttet til bedre egnet plass dersom dette skulle være nødvendig. Oppmøte uansett på Eide Handel kl 18.00.

Spørsmål rundt turen? Kontakt Oddgeir på mobil 992 64556

 

Mvh Rune A. Jørgensen

E-post: rune081067@hotmail.com

Mob. 41 47 25 78

Reklamer

4 tanker på “Mandagspadling 25. mai + Naust i Eidkjosen

  1. Henger meg på denne ja,du er en pådriver Rune!
    dette er jo midt i smørøyet da «Stormgjengen» er født i nettopp denne fjæra 🙂
    Selv om jeg ikke har behov for naustplass vil jeg stille mine klør til disp på dugnader etc. for å kunne bidra for fellesskapet…..herved går oppfordringen til alle som ønsker å bidra for å få dette opp å gå så snart rå er !! gleder meg.

    Liker

  2. Blir med på mandagspadlinga, hvis ikke været blir for ille. Det meldes økning til liten og kortvarig stiv kuling 15 på kysten mandag ettermiddag. Vi ringes om dette, Oddgeir.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s