Grøttfjorden onsdag 10 Juni

Heia alle sammen  😉

Vi møtes på Eide Handel i Eidkjosen kl 17.00, og kjører derfra samlet litt over kl 17. Vi legger opp til en trivelig tur som ikke blir altfor lang, maks 1 times kose-padling før vi går i land på en av de fantastiske strendene som finnes i området. Her blir det bål (ta med et par vedkubber hver), og vi håper å kunne kose oss ved bålet en god stund før vi vender baugen tilbake til utgangspunktet. Jeg satser på å innta litt middagsmat ved bålet:-)

Ellers er det greit å ta med litt tørt tøy og en varm jakke eller lignende, og ellers det den enkelte føler for å ta med for å ha det mest mulig komfortabelt underveis.

PS! Vi oppfordrer eventuelle “ferske” padlere til å bli med oss på tur! Vi forsøker å tilpasse turene våre slik at alle kan ha glede av å delta på våre turer, uansett erfaringsgrunnlag. Men det er selvfølgelig viktig at den enkelte turdeltaker gir beskjed ved oppmøte om man er i tvil om hvordan turen vil forløpe. Oppfordrer forøvrig dere alle til å lese gjennom våre kajakkvettregler som er lagt ut på vår hjemmeside.

Ellers er det fint om du legger igjen en kommentar under denne turen om du tenker å bli med, så har vi en grov oversikt over hvor mange som blir med!

Tips: Det kan være lurt å samkjøre to og to i biler fra Eide Handel om det lar seg gjøre, dette av hensyn både til miljøet og parkeringsplasser.

Velkommen på tur!

Mvh Ann-eva Storm

mobil 91686845

Reklamer

14 tanker på “Grøttfjorden onsdag 10 Juni

 1. Hei!

  Blir gjerne med men trenger skyss for meg og min kajakk.

  Satser på å fylle opp godt med ballast slik at sjarken holder seg litt bedre i vannet enn sist…

  Liker

 2. hei, kan ikke bli med, men fruen har lyst til og være med. er det noen som har plass til henne og båten? Så møter vi opp ved eide handel. Hun er fersk padler og ønsker å komme i gang. (:

  Liker

 3. Om det var noen som hadde plass til en person med kajakk til Grøtfjorden i dag?

  Kajakken står på naustet til stormgjengen på Eide…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s