Mandagspadling 13. juli

Hei!

Nå er det fryktelig lenge siden det har vært mandagspadling, men nå blir det endelig tur til Sommarøy-området på førstkommende mandag.

Vi møtes ved naustet i Eidkjosen kl 17.00. For dem som ikke kjenner til hvor det ligger, kjører vi innom Eide Handel like etter kl 17. (Vi bør være litt tidlig ute, siden det er et stykke å kjøre utover).

Ta med noen vedkubber, vi skal selvsagt fyre bål og grille litt. Så da er det bare å raske med seg noe grillmat, så er middagen i boks 😉

PS! Om du tidligere ikke har vært med på tur med Stormgjengen, så er du hjertelig velkommen ombord! Hos oss er det det sosiale og turopplevelsen som er det aller viktigste og bålfyring er derfor en sentral del på våre turer. Du trenger ikke bekymre deg for å bli hengende etter, alle skal med! Vi forutsetter at deltakerne har våttkort (nybegynnerkurs) og/eller behersker egenredning og kameratredning. All deltakelse skjer på eget ansvar.

Fint om du legger en kommentar under nyheten her om du blir med på tur, så får vi alle en oversikt over hvor mange som blir med 🙂

 

Mvh Rune, mob 41472578

Reklamer

5 tanker på “Mandagspadling 13. juli

  1. Endelig Sommarøya m/omegn, ett vakkert padleområde 🙂
    Æ kommer…. med ved, grillmat, bålkjeln og masse padlelyst!

    Liker

  2. Heia, det fristet.. hmm…. da må jeg bare jobbe ennå hardere for å bli ferdig.. satser på å komme med dere, er så vakkert der ute.. noen som kan tenke seg å ta meg og båten med??mere trivelig å være to, å kjøre.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s