Mandagstur til Håja 20. juli

Lyst på en skikkelig utfordrende tur ut i havet? Her er muligheten… Vi møtes ved naustet i Eidkjosen kl 17.00 mandag 20.00, kjører innom Eide Handel og avgang derfra ca kl 17.15. Vi kjører ut til Rekvika utenfor Tromvika, og setter ut derfra. Vi padler innom Sessøya, før vi setter over ut til Håja. Ca 10 km padling hver vei, 20 km totalt. Området ligger nokså langt ut i havet, så vi må kunne regne med litt sjø og dønninger. Men vi tar selvsagt forbehold om været. Er det ikke optimale forhold for denne turen, kjører vi ut til Skogsfjordvann på Ringvassøy og padler blant holmer og skjær der. Ta med fiskestang og fiskekort i alle tilfeller. Grillet ørret er snadder 😛

Vet du ikke hvor naustet til Stormgjengen er? Hvis du kommer fra byen mot Eide Handel, så ligger naustet litt nord for båthavna i Eidkjosen, ca 3-400 meter før Eide Handel. Et stort langt, brunt naust. Stor brun brygge like ved, der det ofte ligger inne en stor båt (Båragutt).  

Da er det bare å pakke utstyret, ta med litt ved og litt grillmat eller annen mat. Jeg har grill med som kan benyttes av alle. Velkommen med på tur!

Picture 072

Reklamer

9 tanker på “Mandagstur til Håja 20. juli

 1. Skulle gjerne vært med, men er i Lofoten da. Et lurt rutevalg kveldstur til Håja meeeeget bra, kjenne at jeg blir missunnelig.

  Liker

 2. Hei, Oddgeir!

  Blir å legge ut en helgetur for neste helg, dvs fredag 24. juli. Turen går da til Rebbenesøy, Nord-Kvaløy, Grøtøy. Ruten er ikke eksakt vitenskap, vær og vind avgjør. Men da vet du om denne turen i alle fall. God tur til Lofoten!

  Mvh Rune

  Liker

 3. Jeg blir med til Håja i morgen. Dukker plutsli opp med naustet eller med Eide. Plass til en båt til på taket om noen trenger skyss.

  Mvh Bjørn Tore
  Tlf: 41508046

  Liker

 4. Det er god værmelding for i kveld, delvis skyet oppholdsvær. 5 m/s vind fra nord, +9 grader C. Da tenker jeg været været på kysten blir nokså klart og fint, og tur blir det! Vi sees ved naustet kl 17, Eide Handel 17.15. Så langt er vi 4 stk som er klare.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s