Mandagspadling 27. juli

Hei!

Tenkte å ta turen til Skogsfjordvann på Ringvassøy denne mandagen. Dette er visstnok det lengste vann som finnes i Norge på en øy, ca 10 km langt etter hva jeg har hørt. Må jo være kjempefint å padle der blant holmer og små øyer. Mulighet for å fiske er det vel også, med statskort. Elva som renner ned fra vannet er lakseførende.

Har ferie fra og med mandag 27. juli, så jeg er forsåvidt klar for tur tidlig på dagen, men tar utgangspunkt i kl 17.00 fra naustet / 17.15 fra Eide Handel. Vi bruker nok en times tid å kjøre utover.

Har du lyst å være med, så legg igjen en kommentar under dette innlegget. Dette må være en veldig fin tur for ferske padlere, så benytt sjansen om du har lyst.

PS! Har lagt ut 2 nye sider på hjemmesiden vår: Naustet i Eidkjosen og Møteplassen. På disse sidene finner du info som følger:

Naustet i Eidkjosen – Info om naustet og mulighet for å leie lagringsplass til kajakk.

Møteplassen – Her kan du legge ut kommentar om turer du har tenkt deg på selv og søke etter turkamerater. Mer sosialt og større sikkerhet når man er flere sammen på tur! I tillegg kan du legge ut utsyr til salgs, eller etterspørre utstyr om det er noe du ønsker å kjøpe. Nærmer info finner dere på Møteplassen.

Hilsen Rune

Mob 41472578

Reklamer

6 tanker på “Mandagspadling 27. juli

  1. Jeg har padla så mye i sommer at jeg har padlet på med tennis (kajakk) albue. Må derfor ta det litt med ro framover. Hadde ellers blitt med både til Håja, Hersøya og Skogsfjorden.

    Hilsen Gunnar

    Liker

  2. Hei, Ragni og Tove.

    Jeg har 2 stativ, så det er ingen problem. Da er vi i allefall 3 stk på tur så langt. Satser på shorts-padling i morgen 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s