Mandagspadling 10. august – Skulsfjord-Laukvika

Mandagspadling 10. august.

Bilde007  Bilde012 

Denne mandagen tar vi turen fra Skulsfjord ut til Kvalneset ved Laukvika. Fin tur som passer de aller fleste, ca 5-6 km padling fra veiens ende i Skulsfjord.  I Laukvika ligger det en vakker strand, der det er tilrettelagt bålplass 2 steder. Her fyrer vi bål, spiser og slapper av. Ta med noen vedkubber, så spleiser vi på bålet 😉 Jeg tar med bålgrill som alle kan benytte. Vi koker bålkaffe etter maten og nyter den nydelige utsikten utover mot Vengsøy, Musvær  og storhavet. Dette blir en skikkelig kosetur!

Har du ikke besøkt Laukvika tidligere, så benytt sjansen nå og bli med! Har du vært der tidligere, så skjønner du at du bare må bli med denne gangen også. Mulig returen tas rundt Vågsøya ved Vengsøya, men dette vurderes underveis ut fra værforhold og om dette er ønskelig eller ei blant turdeltakerne.

Legg til en kommentar under dette innlegget, slik at vi får en oversikt over hvor mange som blir med. Det er også lurt å samkjøre seg med bilene, slik at vi sparer miljøet og det er også veldig sosialt. Jeg har plass til en båt på min bil.

Oppmøte kl 17.00 ved naustet i Eidkjosen, så kjører vi innom Rema 1000 på Kvaløysletta og handler eventuelle ting der. Avgang fra Rema blir kl 17.30.

Tips: Skal du på jobb mandag, så pakk alt klart søndag kveld, og spis et lett måltid om ettermiddagen før turen tar til. Middagen griller du i Laukvika 😉

 

Teknikkurs  og rullekurs ved Ulrik Klena

Vi i Stormgjengen er så heldige å få tilbud om både teknikkurs og rullekrus av Ulrik Klena, til fordelaktige priser. Ønsker du å utvikle deg som padler, og på denne måten føle deg bedre rustet til padlingen, så er det veldig smart å delta på disse kursene.

Rullekurset avholdes over 2 dager den 18. og 19. august i Håkøybotn. Pris kr 600,- pr deltaker. Kontakt Ulrik Klena direkte om du ønsker å delta på dette kurset. E-post: uklena@hotmail.com

Teknikkurset (NPF-kurs) kjøres helgen 3. og 4. oktober. (FULLTEGNET). Mesteparten av kurset vil foregå på roligt vann, da der er fokus på at innøve teknikk /forskellige tak. Men da kurset er lagt på sommarøy vil det være opplagt også å prøve krefter med litt mer utsatt padling, spesielt mtp på sikkerhet og redningsrutiner. For de som ønsker å overnatte fra lørdag til søndag, vil der være kjøpt inn til fellesmiddag og det vil være muligt med en padletur på kvelden, med navigering etter fyr og lykter. 

NB! Maks 6 deltakere her, kun 3 ledige plasser igjen nå 5. august. Normal pris er kr 2200,-, vår pris er kr 1700,-. BINDENDE PÅMELDING, dvs påmeldt deltaker må betale uansett om man deltar eller ikke. Betaling senest innen 2. oktober.

Kontakt undertegnede på mobil dersom du er interessert i teknikkurset; mobil 41 47 25 78

 

Mvh Rune A. Jørgensen

Mobil 41 47 25 78

E-post: rune081067@hotmail.com

Reklamer

11 tanker på “Mandagspadling 10. august – Skulsfjord-Laukvika

 1. Fantastisk, glede meg til Teknikk kurset..
  kanskje jeg skulle sjekke hva vi kan få av tilbud på en av rorbuene der ute?? kjekt å varme seg litt og dusj i løpet av helga. 😉

  Liker

 2. Det er meldt riktig fint vær for i morgen, 15-16 pluss i lufta, delvis skyet vær og øst / nordøstlig svak vind. M.a.o. nyydelige forhold for padling i fra Skulsfjord 🙂 Så langt er vi 6 stk som blir med på tur og kanskje blir det noen flere når de ser hvordan været blir. Vi sees!

  Liker

 3. NOen som kan hente meg ? ( Bor i Hamna, bakken 25). Har kajakken i naustet i Eidkjosen. har en bil med 2 stativer som stå parkert her i hamna og som kan brukes!, mvh daniel

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Ledige plasser på teknikkurs til helga « Stormgjengen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s