Lørdag 12/9: Tur til Skarsfjord + After-Kayaking

Førstkommende lørdag blir det det dagstur til Skarsfjord på Ringvassøy og deretter After-kayaking kvelden på Cafe Flyt fra kl 21.00. Satser på at vi får låne loftet på Flyt, som i fjor, og snurre noen heftige kayakk-filmer 🙂 Så minner jeg om at alle medlemmer i THPK har rabatt på ølet, men dette betinger at man sender en mail om dette til Cafe Flyt (post@cafeflyt.no) og ber dem lage et rabattkort, som du deretter må hente på Flyt. Har bedt kasserer i THPK om å sende oppdatert medlemsliste til Flyt, slik at de kan sjekke om du er medlem der:-)

Bilder fra fjorårets tur, 23. august

2008_0823Fuji1906080003  2008_0823Fuji1906080004  2008_0823Fuji1906080013  2008_0823Fuji1906080023

Oppmøte kl 10.00 på Rema 1000 på Kvaløysletta lørdag 12/9. Avtal gjerne med andre om å kjøre sammen, både sosialt og det sparer miljøet 🙂 Kontaktperson her er Hilde Jensen, tlf 91713517.

Tur fredag + lørdag

For oss som gikk glipp av helgens fellestur til Tussøya, samt forrige helgs klubbtur, så foreslår jeg at de som måtte ha lyst på en natt i telt/lavvu legger ut på tur allerede fredag ettermiddag og overnatter på egnet sted i Skarsfjord/Rebbenes området. Så avtaler vi møtested med dem som padler ut lørdag, og padler sammen med dem tilbake til bilene i Skarsfjord og møtes på Flyt om kvelden 😉 Jeg tar med min nye lavvu med rundbrenner (vedfyring), og det er plass til 4-6 personer i lavvuen, hvis det er noen som har behov for tak over hodet.  Vi møtes kl 17.30 ved naustet i Eidkjosen. Felles avgang fra Rema Kvaløysletta kl 18.00. Jeg har plass til en kajakk + padler hvis det er noen som ønsker å sitte på 🙂 Kontaktperson Rune Jørgensen, tlf 41472578. PS! Husk hodelykt / lanterne til kveldspadling fredag!

Begge turene egner seg veldig bra til nybegynnere, og alle som vil er velkommen med på tur!

Legg en kommentar under om du ønsker å bli med på opplegget, så får vi alle en oversikt over hvor mange som blir med. (Om du ikke er med på tur fredag/lørdag, så er du selvsagt velkommen til Cafe Flyt på kvelden!).

Hilsen Rune Jørgensen

Tlf 41472578

E-post: rune081067@hotmail.com

Reklamer

14 tanker på “Lørdag 12/9: Tur til Skarsfjord + After-Kayaking

 1. Æ vil veldig være me !! men.. har (som vanlig) arbeidshelg 😦 Har dagvakt lørdag, så e været godt kommer æ i møte me dokker, å bli me på Flyt etterpå.

  LOVE å ikkje kaste mæ i havet som i fjor ……. 🙂

  Liker

 2. Høststorm på vei

  Til Nord-Norge i slutten av uka. NTB Skriv ut
  Del på Origo
  Del

  Publisert 07.09.2009 kl 14:31 Oppdatert 07.09.2009 kl 14:31

  Den første skikkelige høststormen vil ramme store deler av norskekysten de kommende dagene.

  Dermed er det på tide å surre fast hagebord og stoler og passe på at småbåten er godt tjoret i båsen sin.
  Rammer kysten

  – Det er først og fremst de som bor ytterst på kysten som får merke stormen denne gangen. Innover i landet blir det bare kuling på utsatte steder, sier meteorolog Steinar Skare ved Meteorologisk institutt i Bergen til NTB.

  På kysten og ute i havet vil det blåse skikkelig. Tirsdag kveld blir det liten storm fra Bergen til Stad. Ved Stad kan det bli helt opp til sterk storm natt til onsdag, ifølge Skare.

  Onsdag morgen lyder varselet på full storm på hele strekningen fra og med Møre og Romsdal til Nord-Trøndelag. Etter hvert vil vinden forplante seg videre oppover i Nord-Norge, og kan bli mer vestlig der.
  Bølger på 18 meter

  Stormsenteret kommer inn over Færøyene og beveger seg inn i Norskehavet, men ser ikke ut til å true bebyggelsen i indre strøk.

  – I og med at vindretningen er sørlig og sørvestlig utenfor Vestlandet og Midt-Norge, har vi ikke varslet ekstremvær. Slik det nå ser ut er det bare det ytterste av kysten som rammes, og der er folk vant til sterke vinder, sier Skare.

  I havet utenfor Møre og Romsdal og Trøndelag kan det bli bølgehøyder på opptil 18 meter. Lavtrykkene står også i kø utenfor kysten nå, så det er ikke uka for å legge utpå havet med mindre farkoster.

  jeg er litt skeptisk pga værmeldinga og ser det litt an før jeg bestemer meg. Spesiell den siste setninga fant jeg interessant,hehehe. mvh Daniel

  Liker

 3. 18 meters bølgehøyde må da være greit nok Daniel, da er det jo plass til tre kajakker etter hverandre både på opp og nedtur……

  Satser på at det har blåst fra seg til lørdagen 🙂

  Liker

 4. Det er klart vi tar forbehold om været, men som Hilde er inne på, det kan hende været har roet seg betraktelig til fredag ettermiddag. Kommer til å vurdere dette frem til fredag formiddag og vil oppdatere turen om det blir endring i programmet eller eventuelt avlysning.

  Regner forøvrig med at det blir ganske vindstille inne på Flyt lørdag kveld 🙂

  Liker

 5. Jeg syns den fredagsturen hørtes interessant ut. Ser ann vær og vind og bestem meg etter det. Hvis det da e ledig plass i lavvuen vil æ gjerne knø mæ inn der! Vi får hold kontakten!

  Liker

 6. Hei, Ida. Det var lenge siden:-)

  Jada, det er plass i lavvuen, og været ser ut til å roe seg kraftig til fredag ettermiddag/kveld. Men det meldes regnbyger, men det er vel av mindre betydning i all den tid vi har på tørrdrakter… Og i lavvuen sitter man jo tørt og varmt 🙂

  Klippet ut meterologens varsel for fredag:

  Troms: Sørvestlig frisk bris 10, fredag formiddag liten kuling 12 på kysten. Fredag kveld vestlig bris. Regnbyger. (men det kan jo hende det blir opphold i det minste).

  Alt er forøvrig klappet og klart på Flyt lørdag kveld, der vi har reservert loftet fra kl 21. Filmer har jeg ordnet, så da er det bare at folk kjenner sin besøkelsestid 🙂

  Liker

 7. Det bli vel en smule stress på kjøre ut til Skarsfjorden for å padle inn lamme dokker etter jobb.. Sjøl om æ har løst 🙂 Kanskje fler enn æ som ska på jobb ? Vi kunne jo padle ut fra klubbnauste kl 16 ? Så har vi og padla før vi kommer på Flyt 🙂

  Liker

 8. Da ser det ut til at vi blir 5 stk på tur ut fredag + 4 stk fra klubben, det er i allefall det jeg har oversikt over. Været ser ut til å bli bare bedre og bedre, som met også varslet 🙂

  Da ønsker jeg god tur til lørdagsgjengen, så sees vi på havet i morgen!

  Filmer er i boks til lørdag kveld på Flyt, This is the sea nr 1 og nr 4 står på programmet. Gleder meg!

  Mvh Rune

  Liker

 9. Takk for meget hyggelig tur alle 20stk!!!, i ett usedvanlig godt høstvær der vi padlet: Skarsfjord – Klokkarholmen – Rebbenesøy – Skarsfjord. Spesielt hyggelig å se så mange nye fjes og nybegynnere med på tur i Stormgjengen 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s