Tur(er) til Skarsfjord 11. og 12. sept. + After-Kayaking på Flyt

Hei, alle sammen!

Hvis det er noen som er i tvil om det blir tur fredag og lørdag, så bekreftes dette herved 🙂 Været ser ut til å bli veldig bra både fredag kveld og lørdag, her er meterologens varsel fra i kveld:

Meteorologens varsel

Troms torsdag og fredag: Vestlig frisk bris 10, periodevis liten kuling 12. Fredag sørvestlig bris, periodevis frisk bris 10 på kysten. Regnbyger.

Troms lørdag: Sørvestlig bris, lørdag formiddag dreiende søraustlig. Først på dagen enkelte regnbyger i ytre strøk, ellers oppholdsvær og perioder med sol.

Dette betyr at det blir veldig lite vind i Skarsfjord, siden fjorden ligger nordvest-vendt. Vi blir da stort sett i le for den brisen som meldes.

Tur fredag – lørdag (overnatting): Vi kjører fra Rema på Kvaløysletta kl 18.  Rune er kontaktperson her (tlf 41472578). Vi padler ca 1 time ut til Bjørnesstranda, men har fått tips om Klokkarholmen 1 km lengre ut, der det er veldig bra teltplass og muligheter for ved. Er det greie forhold (som det meldes), padler vi dit hvis gruppa blir enige om det. PS! Husk hodelykt / lanterne.

Dagstur lørdag: Oppmøte kl 10 på Rema Kvaløysletta. Kontaktperson; Hilde (tlf 91713517). Lørdagsgjengen padler ut etter oss andre, og vi avtaler underveis hvor vi treffes.

Det er minst 4 stk fra THPK som også drar ut i dette området fredag, og de vil svært gjerne campe sammen med oss. Trivelig det! 

Husk After-Kayaking på Cafe Flyt fra kl 21 lørdag kveld. Her blir det padlefilmer og rabattert øl på alle som padler… Gleder meg!

Vi padles 🙂

 

Mvh Rune Jørgensen

Reklamer

4 tanker på “Tur(er) til Skarsfjord 11. og 12. sept. + After-Kayaking på Flyt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s