Siste nytt!

Hallo godtfolk!

Vi skriver nå oktober, og det har vært en flott sesong for padling i nord 🙂 .Ennå er det ivrige sjeler som padler i veg, og flere tenker på å padle videre utover høsten / vinteren.

Det har vært veldig godt oppmøte på flere av våre turer, spesielt i høst, fra 5 – 20 stk. Ersfjorden makset med 20, men 17 til Gåsvær sist helg er veldig respektabelt. Takk for alle turer som har vært så langt!

Litt om kalenderen fremover:

Høst / vinterpadling

Vi satser på helgeturer utover høsten, og turer fra naustet i Eidkjosen. Alle som skal ut å padle, og ønsker noen å padle sammen med, kan bruke oppslagstavla vår til å legge ut turen sin. Her satser vi på at det blir livlig aktivitet utover høsten / vinteren.

Tysfjordturen

Det blir tur til Tysfjord helgen 20. til 22. november, der Hilde Jenssen har sin koselige hytte. Det er sengeplass for 10 stk inne, resten må belage seg på eget telt eller leie hytte på Korsnes. Alle som er interessert i å være med på tur, kontakter Hilde Jenssen, mobil 91713517 / hilde.jenssen@tromsfylke.no.

Naustplass

Har du behov for naustplass til kajakken din? I stornaustet i Eidkjosen er det plass til mange båter til. Kontakt Trond Knutsen på mobil 917 68860. Pris pr år er kr 700,-.

Lavvu i Eidkjosen

Ann-Eva disponerer eiendom i Eidkjosen, hvor vi nå planlegger å kjøpe inn en stor felles lavvu, som vi alle kan kose oss i. Dette kan vi realisere dersom vi alle går sammen og spleiser på stenger, duk og vedovn. Lavvuen skal stå permanent hele året, og blir vår nye base J. For å kartlegge interessen for dette, vil vi invitere til et lite møte om dette på Cafe Flyt litt senere i høst / vinter. Ny mail blir sendt ut om dette møtet. I mellomtiden kan folk melde sin interesse direkte til Ann-Eva Storm, mob 91686845 / ann-eva@frisurf.no.

Midnight Sun Ex’perience 2010

Avvikles på Sommarøy langhelgen 8. til 11. juli. Sett av disse dagene allerede nå!! Mer info om dette arrangementet finner du under arkfanen ”The Midnight Sun Ex’periende”. Dette blir det andre arrangementet som går av stabelen, det første gikk i sommer på Senja. Her trenger vi for øvrig mange frivillige til å dra lasset sammen med oss, meld din interesse til Hilde Jenssen, mobil 91713517 / hilde.jenssen@tromsfylke.no.

Grøtfjord-helga 2010

Vi satser på å leie badestamp, badstue og grillhytta, eventuelt storlavvuen hvis vi blir mange nok. Turen i 2009 var fabelaktig fin, så denne turen bør du virkelig få med deg!!

Vi padles!

Hilsen Bjørn-Håkon, Hilde, Ann-Eva og Rune

Reklamer

5 tanker på “Siste nytt!

 1. Hei, Ann-Eva 🙂

  Synes det er en strålende god ide med en felles lavvu i Eidkjosen. Denne gir oss jo en unik mulighet til varmestue, spesielt i den kalde årstiden, før og etter turer fra Eidkjosen. Her kan vi fyre i vedovn eller fyre bål, og ha det både sosialt og festlig 🙂 Kanskje høstfest, møljefest, solbollefest, osv… Kan vel også benyttes i kurs sammenheng, tenker utleie. Sikkert marked for utleie også til andre interesserte i området, kan jo t.o.m. bli et plussforetak i l.a. 2-3 år…

  Har sjekket litt priser på http://www.naturmagasinet.no. De leverer 16, 25, 50 og 100 manns lavvuer. 16 manns koster kr 9 900,-, 25 manns kr 14 990,-. Noe større er vel ikke aktuelt, eller? 50 manns koster i allefall kr 28 990,-. Stenger må lages selv, eller kan leveres mot tillegg. Frakt tilkommer vel også. Kan kanskje finne noe brukt på markedet også.

  Får bare håpe det er flere som ser muligheten etter hvert. Jo flere vi er med, jo mindre pr snute…

  Mvh Rune

  Liker

 2. Hei Ann-Eva.
  Føyer meg inn i rekka FOR lavvo og som sponsor. Ideen er glimrende og vi skiller oss da ut i tadisjonelle lag og foreninger der alle har ett eller annet klubbhus/lokale, vi er en friluftsgjeng og da er lavvo den naturligste ting for oss i hele værden 🙂
  Oppfordrer herved dere andre i Stormgjengen til å støtte opp om «vårt møtested»!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s