Måneskinnstur Ersfjorden 2.desember

Noen av oss i Stormgjengen har balet med tanken om å få til en måneskinnstur nå i mørketiden og da er tiden inne for å sette denne turen ut i «livet».

Det blir måneskinnstur på selveste fullmånedagen onsdag 2.des.der vi har Ersfjorden som utgangspunkt, oppmøte ved Storm-naustet kl.17:30 evt.oppsamling fra Eide Handel rett etterpå og satser på å være i padlinga rundt om kl.18:00.

I Ersfjord kommer vi bort fra «bylyset» som henger over byen, og sjansen er større for evt. å få effekt av nordlyset visst det blir med på tur. (kjenner jeg oss rett så får vi nordlys og full pakke med på tur:-)

På slike turer i mørket er det viktig at samtlige har med nok lys, dvs. mer enn ett lys, hodelykt, sykkellykter, lanterner etc….mye kan benyttes. Like viktig at man tar med ekstra batterier nå i høstkulda + selvfølgelig godt med varme klær og da spesielt for hender og føtter. Alle tar med ett par vedkubber så ser jeg for meg en fantastisk «adventsstund» rundt bålet med mørket pakket godt rundt oss 🙂

Alle er hjertlig velkommen med på Stormtur, og da spesielt nybegynnere som søker et flott padlemiljø der sikkerhet og det sosiale står i høysete! Legg en kommentar under visst du er med på turen så ser alle hvor mange vi blir, også inspirerende å se når det «fylles opp» på lista for de som er tvilere:-)

Fint om dem som har ekstra plass i bil/på tak sier fra visst det er noen der ute som vil være med men mangler transportmiddel. Evt.kan jeg kontaktes pr.tlf/sms på 95228993.

Vi padles!

Hilsen turansvarlig

Frode Mortensen

Reklamer

13 tanker på “Måneskinnstur Ersfjorden 2.desember

 1. Audun, du er hjerlig velkommen:-)

  Til alles info: vind og vær bestemmer hvor langt vi padler, er det veldig mørkt og sjø så kan vi ta over til Movikneset på hø.side utenfor siste gården der eller slår været til slik vi ønsker så tar vi ut til Sandholmen og sandstranda, ca.1t.padling dit ut.
  Utrolig artig å se at interessen er stor også på denne siden av året:-) Tvilere……hiv dokker med!

  Liker

 2. Blir også med

  (forbehold om at helsa holder. Var litt pjusk i går og akkurat nå, men setter det på kontoen for hypokondri og satser på at det fjerner seg)

  Har forøvrig plass på taket til en ekstra kajakk.

  Liker

 3. Glemte å nevne at jeg også kan ta med en ekstra kajakk på taket. Men har bare ett stativ (av den nesten vertikale typen) så nr 2 må evt surres rett på..

  Liker

 4. Turrapport:
  Vi ble hele 10 stk.på denne turen der vi fikk full klaff med «fullmånen»!! Klarvær med fullmåne, glassklart hav og 1-2 plussgrader – en magisk opplevelse ble det i månelyset. Nå så vi ikke noe til nordlyset men så lenge bladet Tromsø dukket opp i fjæra og laget en reportasje om Stormgjengen så ble kvelden fullkommen 🙂 (reportasjen sees i Trømsø torsdag 3/12)
  TAKK for turen alle sammen 🙂

  Liker

 5. Tack för en fantastiskt trevlig tur i månskenet allesammans! Att sitta runt ett lägerbål under stjärnorna en sådan kväll och sedan njuta av stillheten och utsikten över fjällsidorna från en kajak, det berikar livet!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s