Godt nytt år, kjære padlevenner!

Vi skriver 2010 og det går sakte, men sikkert mot lysere dager. Noen ivrige padlesjeler er tid om annen ute på sjøen også på denne tiden av året, mens andre synes det er mest trivelig i sofakroken når gradestokken beveger seg under null-punktet. Vi ønsker dere uansett et riktig godt nytt år og vi satser på at det blir mange fine turer utover året sammen med oss andre i Stormgjengen. Vi minner om at alle er velkommen på tur med oss, og vi fokuserer på det sosiale fellesskapet når vi legger ut på tur. Fjorden er brei nok for alle J

Litt om kalenderen fremover:

Vinterpadling
Vi satser på noen fine turer fra naustet i Eidkjosen, primært i helgedagene utover vinteren. Dette blir sporadiske turer, bestemt etter vær og vind. Men alle som skal ut å padle og ønsker noen å padle sammen med, kan selvsagt bruke oppslagstavla vår til å legge ut turen sin. Her satser vi på at det blir livlig aktivitet utover året J

Tysfjordturen – og spekkhoggersafari?
Ja, det er jo litt av målsettingen, men det er vel enda ikke observert ett eneste dyr på de turene som har vært frem til nå…Uansett; det blir tur til Tysfjord helgen 5. til 7. februar, der Hilde Jenssen har sin koselige hytte. Det er sengeplass for 10 stk inne, resten må belage seg på eget telt eller leie hytte på Korsnes. Alle som er interessert i å være med på tur, kontakter Hilde Jenssen, mobil 91713517 / hilde.jenssen@tromsfylke.no.  Først til mølla, osv…

Grøtfjordturen
Grøtfjord-turen er etter hvert blitt en fin tradisjon, i år legges turen til uke 15, dvs 17. – 18. april. Dette er andre helgen etter påske. Her blir det padling både på lørdag og søndag, eventuelt kombinasjon med topptur på ski søndag, dersom det er interesse for dette blant noen i gjengen. Lørdag blir det først badestamp og badstue, før det blir sosial kveld med grilling i grillhytta der det er godt og varmt. Dette er en særdeles flott tur som er et must å få med seg!

Midnight Sun Ex’perience 2010
Avvikles på Sommarøy langhelgen 8. til 11. juli. Sett av disse dagene allerede nå!! Mer info om dette arrangementet finner du under arkfanen ”The Midnight Sun Ex’periende”. Dette blir det andre arrangementet som går av stabelen, det første gikk i sommer på Senja. Her trenger vi for øvrig mange frivillige til å dra lasset sammen med oss, meld din interesse til Hilde Jenssen, mobil 91713517 / hilde.jenssen@tromsfylke.no.

Tussøya / Tåfjorden
I år satser vi på samkjøring med THPK sitt høst-blot. Tidspunktet kommer vi tilbake til, men vi snakker rundt første uken i september. Her blir det garantert mye mat og annet snadder for kropp og sjel!

Mandags- og onsdagspadling
Vi starter opp så snart det er lyst nok, og kommer tilbake på dette utover våren. PS! Rune etterlyser fast vikar til mandagspadlingen, som er interessert i å kunne være turkontakt etter behov. Rune hjelper evnt til med planleggingen J Interessert, så ring Rune på 41472578, evnt mail rune081067@hotmail.com.

Måneskinnstur
Stormgjengen har fått sin egen måneskinnstur-sjef; Frode Mortensen. Turen 2. desember ble etter sigende en dundrende suksess! Kommer nok flere turer, dette styrer Frode. Det forutsetter vel fullmåne og brukbart vær, vil jeg tro.

Naustplass
Har du behov for naustplass til kajakken din? I stornaustet i Eidkjosen er det plass til noen båter til. Kontakt Trond Knutsen på mobil 917 68860. Pris pr år er kr 700,-.

Lavvu i Eidkjosen
Vi har nå besluttet at vi skal bygge lavvu i tre, dvs villmarkspanel. Det er rundt 15 personer som har sagt seg interessert i å være med i spleiselaget for å realisere dette prosjektet. Vi ser for oss en kombinasjonsbruk av lavvuen, der f.eks barnehager fritt kan benytte denne på dagtid, samt utleie til hvem som helst i tillegg til bruk av oss i Stormgjengen. Utleieinntektene skal i første omgang gå tilbake til ”aksjonærene”, slik at disse får sine investeringskroner tilbake. Deretter vil fremtidige inntekter gå til prosjekter som ”The Midnight Sun Experience”, samt sosiale kvelder for Stormgjengen. Interessert i å bidra her, så meld din interesse direkte til Ann-Eva Storm, mob 91686845 / ann-eva@frisurf.no.
 

Vi padles!
Hilsen Trond, Frode, Bjørn-Håkon, Hilde, Ann-Eva og Rune

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s