Grøtfjordhelga 17-18 April

Hei, alle sammen :) og go påske

Vi minner om vår årlige vår-tur som går til Grøtfjord. Dette blir en fantastisk fin tur, som du bør få med deg! Opplegget blir som følger;

Vi møtes på Eide Handel 10.00 lørdag formiddag, og kjører ganske umiddelbart videre ut til vakre Grøtfjord. Vi slår opp leir ved ankomst, så slipper vi å tenke på dette når vi er tilbake fra padling om ettermiddagen. Fra kl 18 er badestamp og badstue klart til bruk. Det blir fabelaktig etter en fin dag på havet :-) Når vi alle er vel fornøyde med det våte element, trekker vi inn i grillhytta, der det selvsagt blir grilling, kos og gode historier. Grillmat og drikke etter eget behag tar vi med selv, det gjelder også all annen mat og drikke.

Ellers sørger alle for eget utstyr, det blir overnatting i eget telt eller lavvu. For dem som lurer på hva man tar med seg på tur, så finnes det eksempel på pakkliste under “Kajakk og utstyr” på hjemmesiden vår. Her må man selvsagt plukke ut det som er relevant for en vintertur. Gode, varme sko og varme klær til camp er viktig, i tillegg ikke glem badebukse og håndduk… Husk å kle deg etter sjøtemperturen mtp padlingen, ullundertøy er en selvfølge. I tillegg bør man ha varme klær over dette (gjerne fleecebukse og genser og ull lester). Tørrdrakt over og gode hansker /vanter og neoprensko som er god plass for føttene i.  ;-) når det gjelder ved og grillkull, så er dette på plass i Grøtfjord og vi trenger ikke ta med dette mtp fellesbruket. Ved til egen lavvu tas eventuelt med.

Herligheten koster oss kr 2000,- til sammen, så dette deler vi på alt etter hvor mange vi blir. Jeg legger ut for oss, og så betaler dere til meg på Eide Handel før vi drar ut.

Er været bra på søndag blir det mulighet for en tur ut på havet igjen,

Da håper jeg mange av dere benytter anledningen, så sees vi på lørdag! Gleder meg!!

Kjempeflott om dere skriver om dere blir med så har jeg en oversikt over hvor mange vi blir.

Så langt er vi ca 10 stk som skal ut til Grøtfjorden, ikke alle vil komme til å overnatte der ute, heller bli med  ut søndagen.Det er selvfølgelig opp til hver enkelt :)

Ang spørsmål er jeg å treffe på Mob:91686845

Mvh Ann-eva Storm

Reklamer

14 tanker på “Grøtfjordhelga 17-18 April

 1. Kjempe flott Daniel. Klarte å slette den andre, så derfor jeg måtte lage en ny.
  Men vi er ca 13-14 som kommer så langt 🙂 glede meg 🙂

  Liker

 2. Om noen har plass til en kajakk fra padleklubben i Tromsø og utover, så trenger æ hjelp til det. Jeg er der gjerne fra fredag til søndag – om det er mulig!

  Pling på om du har plass til en kajakk!

  Guro, 48198385

  Liker

 3. Jeg blir med. Litt usikker på været, men det kan bli brukbart. Vi må være forberedt på at det kan bli skitvær også, når dagen opprinner.

  Gunnar

  Liker

  • Hei Gunnar

   Fra en som skal være med, og lurer på hvordan været blir: Jobber du på værvaslinga? Mente å kjenne igjen navnet ditt.

   Jeg bruker å kikke på (web-link) http://seawatch.mg.uoa.gr/forecastnew.html. Her kan det se ut som om vi kan få 12 -> 14 ms fra sør sør-vest rundt kl 12 på lørdag. Er ikke lokalkjent med hvordan dette slår ut i Grøtfjord med denne vindretningen og fallvinder. På kartet kan det tyde på at området ligger delvis i le.

   Liker

   • Det ser ikke så bra for lørdagen, folkens: Sørvest liten kuling på yttersida, av og til stiv kuling, i perioder også med vind inn Vengsøyfjorden, men retningen er marginal. Har vi flaks så stryker han forbi på yttersida. Antagelig er det bedre forhold i Kaldfjorden. Forøvrig perioder med snøbyger.

    Søndagen ser litt bedre ut, selv om vi fortsatt blir liggende midt i lavtrykksrenna. Sørlig bris, av og til frisk bris. Fortsatt noen snøbyger, men også gløtt av sol.

    Temperaturen blir på 3-4 plussgrader på dagtid, ned mot 0 på natta.

    Hilsen Gunnar

    Liker

 4. Takk takk Gunnar, tror vi får ta noen avgjørelser i morra når vi alle møtes på Eide Handel.
  Hva vi skal gjøre i forhold til vær, vind og hvor det er mest opptimalt å padle, evt kjøre ut og bruke anlegget etterpå.
  Vi snakkes
  Ann-eva

  Liker

 5. Må dessverre melde avbud til i morgen, må stille på håndballturnering med to av jentene mine istedenfor. Ønsker dere alle en riktig god tur!

  Mvh Rune

  Liker

 6. Hei! Æ melde også avbud. Ikke optimale padleforhold, og prioriterer litt jobb i helga. God tur til dere som velger utfordringer i litt hustrig vær.

  Liker

 7. Tusen takk for ei fantastisk helg alle sammen.
  Vi var 11 stk på havet, noe som er fantastisk så tidlig og med tanke på værmeldingen, som ik slo helt til for søndags morgen, som gjorde turen komplett med tanke på tradisjonen vår.
  Så hadde vi med egen fotograf (Magnus) som tok masse flotte bilder hele veien.
  Håper å se så mange som mulig på tur snart, ik lenge til vi starter opp med ukesturene våre.
  Ha en fantastisk dag.
  Mvh Ann-eva : )

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s