Tur mandag 14. juni

Mandag blir det tur i et nytt område. Vi kjører fra naustet i Eidkjosen kl 17.30 og kjører ut til Rakkenes i Kvalsundet. Kanskje ikke så mange som kjenner til dette stedet, men det er et lite sted som ligger på veien ut mot Kvaløyvågen. Det ligger en god del hytter på Rakkenes og med flere naust oppsatt ved nydelig sandstrand ved havet.

Tanken er å padle utover Kvalsundet, innom Rakfjord, videre mot Trondjorda og kanskje helt til Kvaløyvågen. Dette er et nydelig område, og er normalt lite utsatt for vær og vind om man padler tett opp mot land.

Vi pauser selvsagt og fyrer bål og lager mat eller nyter medbrakt 🙂 Husk en vedkubbe til bålet 😉 Jeg tar som vanlig med bålgrill og kaffekjelen.

 Vil anbefale denne turen spesielt for ferske padlere, velkommen med på tur alle som har lyst å være med! Vi hensyntar været som vanlig, og legger eventuelt turen til et annet område om været skulle tilsi det. Tur blir det uansett. Fint om du legger en kommentar under turen om du blir med 🙂

Mvh Rune

Mob 41472578

Reklamer

6 tanker på “Tur mandag 14. juni

  1. Fint, Helene! Da er vi i allefall 4, kanskje 5 stk som blir med. Det meldes fint vær fra i morgen midt på dagen, blir nordlig bris og perioder med sol. Med andre ord, nydelig på havet, men noe kjølig temperatur, ca 8 grader C. Bare å ta med litt klær, «sommervotta» og «sommerhua» 🙂 Gleder meg!

    Liker

  2. Da er det straks klart for tur, og været blir bare bedre og bedre 🙂 Har så langt fått meldinger som tilsier at vi blir 7 stk på tur i dag, gleder meg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s