Tur mandag 2. august

Hei alle sammen!

Førstkommende mandag blir det tur igjen. Primært går turen fra Kvaløyvågen og ut til Kifjord, en nydelig tur ut mot storhavet. Alternativ rute er fra Blåmannsvika i Kaldfjord og ut til Røsnes, flott tur det også.

Begge turene er planlagt ut fra værvarsel om vind fra sørvest. Det meldes i dag liten kuling på kysten til mandag, men jeg stoler ikke på dette varselet og satser på langt bedre vær enn dette. Tur blir det uansett, er vindretningen en annen mandag, så tar vi turen til et enda bedre egnet sted i le for eventuell vind.

Vi møtes kl 17.30 ved Eide Handel og avgjør der og da hvor vi drar ut. Regner med å være tilbake i Eidkjosen mellom kl 22.30 og 23.00.

Midnightsun Experience 2010:

For alle som var med på denne samlingen, så ligger det nå ute en oppsummering og bilder og video under fliken «Oppsummering». Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere som deltok, slik at vi kan gjøre arrangementet enda bedre til neste år 🙂

Link til web-siden finner du her: www.midexper.com

Da håper jeg at vi ser mange gamle og nye fjes med på tur på mandagen, alle er som kjent velkommen med på tur med Stormgjengen 🙂

Spørsmål? Da er det bare å ringe eller sende en epost.

Mvh Rune

Tlf 41472578 / epost: rune081067@hotmail.com

Reklamer

11 tanker på “Tur mandag 2. august

 1. Det kan hende jeg blir med. Jeg må imidlertid se hvordan det blir på jobben, første dagen etter ferien. May-Lill som jeg snakket med i kveld, vurderer også å bli med. Titter på mailen etter arbeidstid, i tilfellet det skulle bli avlyst.

  Liker

 2. God kveld, folkens.

  Om ikke været blir voldsomt ille, så blir det tur. Selv om det i utgangspunktet kan virke surt i været, så er det ofte mye bedre enn man først trodde bare man kommer seg ombord i kajakken 🙂 Tar med noen vedkubber og bålgrillen. Regner med Frode tar med kaffekjelen?

  Det er meldt sørvestlig tildels frisk bris 10 på kysten og enkelte regnbyger til i morgen, så da anbefaler jeg å ta med solbriller, solkrem faktor 20 og shorts 😉

  Padles!

  Liker

 3. Bilkjelen er alltid med Rune :-).
  Til info så klaffer det godt med Kvaløyvågen og utover der da «storingen» som ligger i Breivika i dag visstnok har avgang kl.18:00 og da hadde det vært skøy å fått litt nærkontakt når denne passerer på tur utover (ut Kvalsundet og sikkert dreier mellom Vågsøya og Vengsøya og ut Vengsøyfjorden)

  Liker

 4. Fine greier, folkens!

  Vi blir 6 stk på tur hvis alle som har meldt seg stiller opp. 1 stk har gitt beskjed direkte til meg. Været ser ut til å bli lettere utover kvelden, men vi kan påregne et regnskyll utpå kvelden. Men hvis vi er heldige passerer dette lengre vest for oss. Tar uansett med en pressenning for å lage gapahuk, så er vi i allefall tørre mens vi pauser 🙂

  Gleder meg til tur igjen!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s