Tur mandag 9. august

Denne gangen tar vi turen fra Blåmannsvika og ut til Røsnes i Kaldfjorden. Vi møtes ved Eide Handel kl 17.30 og kjører ut til Blåmannsvika ved Småbakkan. Ca 6-7 km ut til Røsnes langs fjorden utover. Vi fyrer bål og pauser som vanlig før vi returnerer tilbake til Blåmannsvika.  Satser på å være tilbake i Eidkjosen rundt kl 23 om kvelden, vær og føreforhold avgjør dette. Ta med et par vedkubber, litt mat. Bålkaffe serveres til de som er med på turen.

Ellers kan det være greit om du legger igjen en kommentar under denne turen om du blir med, så har vi en viss oversikt over hvor mange som blir med. Kan også avtale å sitte på med andre, jeg har forøvrig plass til 1 båt fra naustet i Eidkjosen.

Været ser vi alltid an, og legger eventuelt turen til et annet sted om det blir nødvendig. Padling blir det uansett og vi har som regel værgudene med oss 🙂

Velkommen med på tur alle som har lyst!

Mvh Rune

Tlf 41472578 / epost: rune081067@hotmail.com

Reklamer

11 tanker på “Tur mandag 9. august

 1. Blir med på tur mandag hvis jeg får hjelp å få kajakken opp på biltaket – den ligger i gammelnaustet på Sjølund
  Hilsen Magnhild

  Liker

 2. Om det er flere som skal innom naustet på Sjølund, så er det fint om dere avtaler og møtes for å hjelpe hverandre. Jeg bor i Kaldfjord og det blir litt upraktisk for meg å dra innom Sjølund på ettermiddagen. Kan eventuelt hjelpe til på Sjølund litt tidligere på dagen, dvs rundt 12-13-tiden, bare ring og avtal med meg (41472578).

  Ellers meldes det pent vær på kysten til i morgen, men nordaustlig frisk bris 10 på kysten, som betyr at vi kanskje må legge turen til et annet sted som er noe mindre utsatt for vind. F.eks fra Bakkan i Kaldfjord (andre siden av fjorden) og følger fjorden utover til Gamkroken eller Bjørnsletta. Straumsbukta til Hella kan også være aktuelt med dem vindretningen. Vi blir enige om dette før vi kjører fra Eide Handel.

  Liker

 3. Jeg blir med på tur og kan hjelpe deg Magnhild med kajakken klokken 17.00. Hvis det er noen som MÅ innom der for å hente egen kajakk, kan du Magnhild sende meg en sms.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s