Tur onsdag 25.august

Lauklines – Svinøya – Bøneset (Tussøya)  ca.12,5 km. t/r

 Denne gang er turen på «kosestadiet» igjen, vi kjører til Lauklines i Kattfjorden og legger ut derfra i retning Bøneset på Tussøya der vi passerer Svinøya litt over halvveis.  Turen er på ca.12,5 km t/r så ikke alt for langt, nybegynnere bør kjenne sin besøkelsestid her :-). Det begynner å bli mørkt på kveldinga så fra nå av er lys og lykter en selvfølge for alle som skal på tur, se og bli sett ! Vanlig opplegg med bål, bålkjele og grillrist, husk ett par vedkubber + varme klær og gohumøret 🙂  NB: er været/vinden i mot oss så finner vi alt.tursted.

Pga.mørket så settes avgang (da kjører vi) fra Eide Handel kl.17:00. For dem  som har kajakk i Stormnaustet så er det greit med samkjøring utover visst noen har plass, avtal hverandre imellom.  Henstiller flest mulig til å gå inn på hjemmesiden til Stormgjengen.com å «logge» seg på turen så ser vi hvor mange som stiller på tur.

Håper høsten er tiden der vi kan se enda flere med på tur, husk: på Stormtur er «fjorden brei nok for alle», nybegynner eller erfaren, vi drar på sosial tur SAMMEN !!

Mvh. Frode M.  (kontaktperson tur)    

Tlf. 95 22 89 93       epost: frode.mortensen@lexus.no

Reklamer

18 tanker på “Tur onsdag 25.august

  1. Trur æ vil være med! Ikke 100% sikker enda, har vært sjuk lenge, men formen kommer tilbake, så det e bra at det blir en ikke for lang tur 🙂

    Liker

  2. Fantastisk respons på denne turen, veeeeeldig gledelig å se at interessen tar seg opp.
    Siste værmelding er: Strålende pent, skyfritt og lett bris (5m/s) fra nordøst så dette skulle tilsi en perfekt kveld i området vi skal i.
    Vi blir mange som sagt så her må vi kanskje tenke samkjøring 2 og 2 så langt det lar seg gjøre og helst ordne dette FØR avgang kl.17. Har kontaktet Lauklines Kystferie å meddelt at vi fyller opp «bygda» med x-antall biler og vi er velkommen til parkering der….så langt det er plass da. Da sees vi på Eide Handel litt før kl.17.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s