Tur lørdag 18. sept + After Kayaking på Flyt

Oppdatert info:

En glad-nyhet: Vi har vært så heldige å få vår egen Magnus Østlie til å kjøre et lite foredrag for oss på Flyt lørdag kveld 🙂 Han padlet Tromsø – Tønsberg i vår/sommer sammen med sin far, og mange av oss har nok også fulgt dem på bloggen til Magnus underveis. Vi gleder oss til å både høre og se bilder fra denne turen lørdag kveld!

Hei, alle sammen!

Da er det dags for litt lørdagskos. Førstkommende lørdag den18. september, blir det en dagstur for alle padleinteresserte. Deretter blir det et sosialt treff på Cafe Flyt fra kl 20.00. Dette blir tredje året vi arrangerer dette, og det begynner etterhvert å bli en liten tradisjon 🙂

Dagstur til Gåsvær.

 • Avgang fra Rema 1000 Kvaløysletta kl 10.30 (eller bare møt opp i Lillehamna/Sandvika ved Kvaløyvågen)
 • Padleklar ca 11.30 fra Lillehamna / Sandvika ved Kvaløyvågen
 • Ca 7 km padletur ut til Gåsvær, dvs 14 km tur/retur.
 • Tidsbruk: Litt over en times padling hver vei + pause på ca 1 time.
 • Tilbake i Lillehamna / Sandvika ca kl 15.00
 • Noe eksponert padling, men denne turen tilpasses slik at padlere på alle nivåer kan delta. Dette skal være en sosial og trivelig tur for alle 🙂
 • Transport ordnes etter avtale.
 • Vær og vindforbehold, turen kan bli lagt et annet sted om været tilsier dette. Følg med på Stormgjengen.com for oppdatert info fredag kveld.
 • Ta med varme klær til pausen, litt mat og drikke og gjerne et par vedkubber. Vi koker bålkaffe og bålgrill er tilgjengelig om det er noen som vil grille litt.

Vi padler ut fra Lillehamna / Sandvika, som ligger like forbi Kvaløyvågen. Følg grusveien forbi snuplassen i Kvaløyvågen en kilometer ca. Fin strand å gå ut fra og bra med parkering i nærheten. Så padler vi ca 7 km utover til Gåsvær. For dem som ikke har vært på Gåsvær tidligere, er dette er tur man absolutt bør få med seg! Gåsvær er et kirkevær, med nydelige sandstrender beliggende like i innløpet av Kvalsundet utenfor Kvaløya.

Praktisk info:

Det er lurt å avtale samkjøring fra byen /Kvaløysletta. Jeg kan gjerne låne kajakkhengeren i klubben og ta med 2-3 ekstra padlere med utstyr. Kajakkhengeren kan ta med inntil 8 båter + at jeg får 2 ekstra på taket av min bil. Om dette er av interesse, så avtal direkte med meg på tlf 41472578.

Fint om du legger en kommentar under om du blir med, så har vi en oversikt over hvor mange vi blir. Her kan det også avtales samkjøring etc.

After Kayaking på Cafe Flyt kl 20.00

Etter en fin tur på havet møtes vi til sosialt treff i andre etasje på Cafe Flyt fra kl 20.00. Her blir det visning av padlefilmer og bilder, og kanskje en liten overraskelse på lur om dette går i orden.. De siste par årene har det vært bra oppmøte med 20 – 30 deltakere, håper å se minst like mange fjes i år! Understreker at dette er at arrangement for absolutt alle padleinteresserte, Stormgjengen er ingen klubb med medlemsskap, så her er alle velkommen med som har lyst å bli kjent med andre padleinteresserte. Så velkommen til After Kayaking lørdag kveld 🙂

Hvordan enklest få info om turer fra Stormgjengen?

Du kan legge deg til som abonnent av nyhetsbrev fra oss, så får du alle turer og annen info fra oss direkte i innboksen din. Enkelt og veldig praktisk 🙂 Hvordan gjør du dette da? Bare følg instruksjonen som ligger på lenken under:

Veiledning abonnere på epost Stormgjengen

Da håper jeg været blir like bra som helgen som var, og at mange benytter anledningen å stille på lørdag. Er det spørsmål rundt dette, så er det bare å ringe meg på tlf 41472578.

Mvh Rune A. Jørgensen

Reklamer

13 tanker på “Tur lørdag 18. sept + After Kayaking på Flyt

 1. Hei, Kate. Jeg kan gjerne hjelpe til på Sjølund, hvis ingen andre stiller der? Bare send meg en sms fredag kveld om det ikke har ordnet seg med noen andre.

  Det er forøvrig et veldig godt værvarsel så langt, sør-østlig bris, og sol med noen skyer. Dvs fralandsvind, og da er det nok blikk-stille på havet ut mot Gåsvær.

  Liker

 2. Da er vi så langt 11-12 stk som blir med i morgen, kjempebra! I tillegg er det noen fra klubben (THPK) som padler ut i kveld og vil møte oss på Gåsvær i morgen.

  Været som meldes er bare fantastisk, så vi kan bare glede oss til nydelige høstfarger og frisk sjøluft, kan livet bli bedre..?

  Transport/samkjøring: Om det er noen som trenger transport av kajakk og seg selv, så ta kontakt med meg på tlf 41472578. Alt ordner seg 🙂

  Liker

 3. Synd jeg ikke rakk hjem til dette, for et flott opplegg Rune!! 😀 tusen takk for alt du bidrar med.
  Er veldig spent å høre hvordan det gikk.Men regner med alle har stor kosa seg som vanlig.

  Nå er jeg selv tilbake for fullt,så nå skal det bli ennå mere fart på turer og div nyheter som kommer i framtiden 😀
  Ha en strålende søndag 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s