Midnattsoltur onsdag 1.juni (solformørkelsetur) Sommarøy/Hillesøy.

Hei.

Onsdag oppstår ett skjeldent fenomen, solformørkelse på midnattsola!
Stormgjengen innviterer alle med på tur ut i «havgapet» ved Sommarøy/Hilllesøy for å ta begivenheten i øyensyn fra kajakken.
Vi legger ikke opp til annet en liten tur ut der det måtte passe best men vi må vel også lande en plass å fyre opp vårt etterhvert så velkjente bål med alt godt som hører med rundt det 🙂

Vi møtes og legger ut kl.21.30 fra fjæra/stranda rett over kroa Havfruen på Sommarøy (rett til høyre for Hillesøybrua), der er også god plass for parkering.

NB: for de som er med «Ti-på-skjæret» så er det en mulighet å dra ut litt før å sanke inn koden på Lille Sommarøy 😉

Vennligst legg igjen en kommentar under visst du kommer 🙂

http://www.storm.no/nyheter/onsdag-blir-det-solformoerkelse-midt-paa-natten-3504101.html?sms_ss=facebook&at_xt=4de3e9815361dce1%2C0

 

Mvh.
Tone Sjøløva og Frode

Reklamer

16 tanker på “Midnattsoltur onsdag 1.juni (solformørkelsetur) Sommarøy/Hillesøy.

 1. Blir med på turen, høres flott ut! Kombinerer gjerne med en lengre overnattingstur til fredag om noen andre er gira på det? Langtidsvarslet sier sørvestlig bris om kvelden onsdag, dreining mot sørøstlig vindretning torsdag og stigende temperatur. Det lukter glimrende turforhold, i allefall til og med torsdag. Fredag dreining mot sørvest igjen, vindstyrke bris – liten kuling. Kan bli friskt, men det er jo… friskt:-) Noen andre som blir med videre?

  Liker

 2. Blir også med på turen. Kunne tenke meg å dra litt tidligere ut for teknikkpadling (sikksakkpadling), egenredning, balansetrening og tull i kajakk.
  Telter gjerne til torsdag jeg.

  Liker

 3. Blir med, det her må bare oppleves på havet i kajakk og filmes. Blir å overnatte i telt iallefall til torsdagen er jo fridag også.

  Ragni har plass til dæ å kajakken utover hvis det skulle passe for deg.

  Liker

 4. Hei! Vi er noen som drar utover til Sommarøy tidligere på kvelden for litt teknikktrening (redning, manøvrering, rulle) før vi padler sammen med resten av gjengen for å nyte midnattsolformørkelsen. Om noen andre har lyst å trene sammen med oss så er det bare å henge på:-) Vi møtes ved naustet i Eidkjosen kl 17.30 og laster opp. Noen av oss blir å ligge over i telt på Sommarøy til torsdag, og padler litt torsdagen også. Ser bra ut fremdeles mht vær/vind onsdag kveld/natt + torsdag formiddag. Ring gjerne om du trenger info om teknikkgjengen; mobil: 41472578. Gleder meg!!

  Liker

 5. Hei! Vi vil gjerne være med på turen. Vi er medlemmer i Tromsø Havpadleklubb, men har ikke vært med Stormgjengen tidligere. Vi kommer kl 2100 og tar med telt og noen vedkubber. Tar sikte på å sanke en «10 på skjæret»-post eller to på torsdag. Aslak (far) og Eiolf (sønn). Mobil 97599347.

  Liker

 6. Æ kommer men d blir med nattpadlinga for min del 😉

  Til Aslak; flott at dokker «prøver» Stormgjengen, for oss betyr d ingenting kordan klubb dokker kommer fra…her e alle velkommen med på¨tur, ung som gammel, fersk eller erfaren, hvit eller svart – fjorden e brei nok for alle!! 🙂 🙂

  Liker

 7. En Fantastisk kveld på Hillesøy. Himmelen åpnet til slutt så vi fikk med oss Midnattsolformørkelsen. tilsammen var vi 19 stk som var der ute. Til havs og til fjells.
  Og en lang nord-norsk midnattsol nattt med grilling go drikke og fantastisk trivelig mennesker 😀
  Dette er bare begynnelsen på en super fin sommer.
  Tusen takk alle sammen 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s