Kveldstur (midnattsoltur) Lauklines – Tussøy/Tåfjord.

Hei padlevenner.

Værmeldingen for resten av uka er veldig positiv og da lar man klokke og tid være hjemme, Stormgjengen innviterer alle intresserte (også uintresserte som er nyskjerrige på våre turer 😉 ) med på kveldstur torsdag 16.juni med oppmøte på Eide Handel kl.19:30.

Turtanken denne gang er å kjøre til Lauklines i Kattfjorden og legge ut derfra i retning sørsiden av Tussøya å kansje en tur inn Tåfjorden visst sola skinner på oss, tar dette litt på «sparket» underveis.

Vanlig opplegg med bål, bålkaffe og noe godt å bite i. Klær etter vær og ellers personlig sikkerhetsutrustning som hver og en bør ha med.
Satser på at vi er tilbake rundt midnatt (som sagt, klokka blir hjemme…det er midnattsoltid i nord, bare å nyte mens vi kan).

Vennligst legg igjen en kommentar under visst du blir med.
Husk at akkurat din «tilstedeværelse» kan inspirere andre til å bli med oss på tur 🙂

Padlehilsen fra Frode M.
Tlf: 95228993

Reklamer

13 tanker på “Kveldstur (midnattsoltur) Lauklines – Tussøy/Tåfjord.

  1. Æ vil æ vil 😉 skal på 10 klasse avslutning først men dukke plutselig opp vess æ rekk-vess ikkje så får dokker ha en kjempefin tur-dokker e en herlig gjeng 🙂

    Liker

  2. Hallo! på grunn av oppmøte til kurs rett etter jobb på fredag, blir det nok for hektisk for meg med kvelds nattpadling. Mulig en liten tur tidligere.

    Liker

  3. Vi ble 9 stk. på tur denne flotte torsdagskvelden, la ut fra Lauklines i 20:30-tiden og landet i Otervika der vi bare «moillkosa» oss i solsteika med bålkaffe, bamsemus og masse latter 🙂 Takk for turen alle sammen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s