Mandagspadling 4. juni kl 18

Vi møtes på Eide Handel, og kjører derfra kl 18. Padleklar på Sjøtun ved fotballbanen ca kl 19. Regner med å være tilbake i Eidkjosen senest kl 23.

Denne kvelden går turen fra Sjøtun og ut Sørfjorden i Kattfjord. Vi setter kursen for Oldervikneset og etter en god pause i dette området drar vi innom Tulleng og Lauklines på returen. Kanskje får vi kjøpt is på et av stedene, ta med penger! Ta med varme klær til pausen, litt mat og et par vedkubber til bålet. Jeg tar med kaffekjele og spanderer bålkaffe til dem som ønsker.

Planlagt padledistanse 12 km (hele turen), dvs ca 2,5 timer effektiv padling + pauser.

Været som meldes til mandag ser veldig bra ut så langt, vi satser på at det blir enda bedre enn det som er meldt! Husk å ta med solkrem og solbriller  😉

Ellers ber jeg alle ta en titt på våre «Kajakkvettregler» som dere finner i menyen øverst. Sett deg inn i dette så er vi alle enda mer trygg på tur sammen.

Alle som ønsker er som alltid velkommen med på tur i Stormgjengen, og det er fint om du legger igjen en kommentar under hvis du blir med på tur, så har vi alle oversikt over hvor mange som blir med. Vi sees på havet!

Mvh Rune.

Tlf 41472578 / epost: rune081067@gmail.com

Reklamer

2 tanker på “Mandagspadling 4. juni kl 18

  1. Vi er to stk så langt på tur i dag, men om det er flere som har lyst er det bare å møte på Eide Handel litt før kl 18 i dag. Værmessig blir dette veldig bra, vi padler i le for nordausten som er meldt og temperaturen blir rundt 14 grader (pluss, for dem som er i tvil;-).

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s