Onsdagstur 6.juni Laukvika

Denne turen er tiltenkt start fra veiende i Skulsfjord å padle utover mot Kvalneset i Laukvika som ligger rett øst av Vågsøya og Vengsøya. Turens lengde er totalt ca.11,5 km og er en tur uten noen store krysninger så denne passer også nybegynnere.
Oppmøte på Spar Kvaløysletta med kjøreavgang derfra til Skulsfjord kl.17:30. Padleklar ca.18:15-18:30. Værmeldinga er veldig god, vind fra nord-nordøst og da er vi i le hele veien utover og det melder masssse sol 🙂 Satser på å bruke kvelden i godværet og beregner retur til bilene ca.kl.22:30
Ta med nødvendig sikkerhetsutstyr som fløyte, flottør og aller helst tauline, varme klær til pausen, god mat & drikke og et par vedkubber til bålet. NB: ett godt tips er solkrem!

Hos oss i Stormgjengen er alle velkommen med på tur, og da spesielt nybegynnere som søker ett aktivt og sosialt padlemiljø, der vi setter sikkerhet, naturopplevelse og det sosiale rundt bålet som absolutt det viktigste 🙂

Ellers ber jeg alle ta en titt på våre «Kajakkvettregler» som dere finner i menyen øverst. Sett deg inn i dette så er vi alle enda mer trygg på tur sammen.

Fint om du legger igjen en kommentar under hvis du blir med på tur, så har vi alle oversikt over hvor mange som blir med. Vi sees på havet!

Mvh. Frode
Tlf/sms: 95228993

Reklamer

15 tanker på “Onsdagstur 6.juni Laukvika

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s