Mandagstur(er) 18. juni

Oppdatert info: Lite folk som blir med i morgen, så vi kjører bare 1 gruppe. Vi blir enige om vi tar tur 1, 2 eller en helt annen tur. Vær/vind får siste ordet, som alltid. Meldes sørøst frisk bris , dreier mot sørvest mot ettermiddagen/kvelden, utrygt for torden. Blir rundt 15 grader, så det blir flotte forhold for padling. (Satser på at torden holder seg unna 😉

Denne kvelden gjør vi en smart vri med 2 alternative turer, en på 15 km og en på 25 km. Bladet Nordlys v/Byavisa kommer til Ersfjord for å lage en reportasje rundt «Ti på skjæret». Dette kommer på trykk onsdag 20. juni, så får vi litt blest rundt dette. Oppdfordrer til å stille opp, så får vi litt fargerike bilder 🙂

Tur nr 1:

Her kommer ei utfordring for dem som liker lange turer og litt høyere tempo! Vi tar turen ut Ersfjord for å sette ut posten på Kråkskardet og Skamtind, ca 25 km på hele turen, dvs  ca 4 til 4,5 timers padling totalt + pause på 2 x 30 minutter på hver av postene. Farten blir å ligge på 5,5 – 6,5 km/t, så det er ikke avskrekkende høy fart det er snakk om. Dette blir uansett en noe krevende tur med tanke på distansen på en kveld.

Tur nr 2:

En noe kortere tur settes opp til Sandholmen. Total padledistanse er 15 km tur/retur, dvs ca 3 – 3,5 timers padletid med «Stormgjengtempo. Denne turen egner seg for absolutt alle. Trenger turleder til denne turen, noen som kan bidra her?

Vær og vind:

Det meldes foreløpig bris mellom sør og vest, kanskje enkelte regnbyger. Blir ut fra dette rolige forhold på sjøen. Temperaturen ventes å ligge på 12-15 grader om kvelden, perfekt for oss!

Velkommen med på tur:

Vi kjører fra Eide Handel kl 17.30, padleklar kl 18.00 i Ersfjord. Alle er velkommen med på tur med Stormgjengen, husk litt varme klær til pause, noen vedkubber til bålet (tur 2). Det blir thermos og enkel matpakke for folket på tur 1 denne gang. Fint om du legger igjen kommentar under om du ønsker å bli med, og hvilken tur du blir med på.

Eventuelle spørsmål, så er det bare å ringe meg på 41472578.

Hilsen Rune

Reklamer

9 tanker på “Mandagstur(er) 18. juni

  1. Oppdatert værmelding fra yr: Mandag sørøstlig frisk bris 10 utsatte steder, om ettermiddagen dreiende sørvestlig. Skyet, spredte regnbyger. Utrygt for torden. Temperaturer rundt 15 grader, det er sommer i nord, folkens!

    Det ser ut til at det ikke blir alt for mange som stiller, så da blir det bare en gruppe. Vi blir enige før avgang om det blir tur 1 eller 2, eventuelt en helt annen vei. Vær/vind får som alltid siste ordet.

    Liker

  2. Vi er så langt 5-6 stk meldt på tur i dag. Om det er flere som har lyst, så er det lov å bli med 🙂 Blir nok en nydelig tur i kveld!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s