God jul og godt nytt år.

Tenk 7 år har gått siden jeg begynte å sende mail hver onsdag på felleturer.

Og grunnen var enkel. Det tilbudet jeg ønsket meg, fantes ikke. Hva gjør man da? Jo man lager det selv Sola skinner, varm i ansiktet.

Blikkstille hav, gleden, energien stort smil hele veien til i fjæra. De er på vei ut..”Du må være her før, vi legger ut nøyaktig kl 18”

Herlig gjeng!

Og der står du, med en båt på taket, el. et slagskip. Gleden og den gode følelsen, hvor ble den av?  (Svalbard) de som ikke vet, er det en av de første kajakkene ble laget.Lettere å gå rundt med ei lekt !

Tilbake i fjæraJ Ble tur.. det dukket opp ei fantastisk hyggelig dame der, som hjalp meg, og vi fikk en virkelig fin tur sammen, hvor hun også fortalte meg litt om hvordan ting fungerte..På vei hjem, var plan klar! Energien og smilet tilbake! 😀

Gjengen først, så slang vi på stormen!

Men det som kanskje var mest fascinerende den gang, var at mange hadde meninger, Det liker jeg  J (ikke fritt for meninger i dag heller)

Fikk mail med jevne mellomrom, hva holdt jeg på med og hva jeg trodde  at jeg var! Og at jeg kom og ødela noe som noen hadde bygd opp, bla bla..osv osv.. Da er det godt å kunne stille de rette spørsmålene, som ofte mangler svar.

Kunne skrevet mye, men orker ikke bruke energien min på slikt. Forandringer skaper nye spennende ideer.. i livet, alt er i konstant forandring.. ”Flyt” 🙂

Mitt fokus er på det som er positivt, som gir god energi, glede. Jeg blir rørt over at andre orker å bruke av tiden sin på å kritisere. Bare å smile  😀

Så kom tilbudet om å sitte i styret!? Og de har vel kommet stort sett hvert år.Jeg ”Styre” best selv. 😀  ”vi er like sterk som det sterkeste ledd”   Har på alle de årene møtt nesten bare flotte mennesker på dette eventyret.

Det hadde aldri vært mulig å være der vi er i dag uten alle dere som har vært med oss. Noen hele veien, noen har flyttet, nye har kommet til, andre har fått seg kjæreste her.

Det har vært noen turer, bålkaffe, mat, latter og tårer, gledes tårer.. sosialt kunne jeg skrevet mye .. Stormgjengen er en raus gjeng, som må oppleves.

Jeg er et menneske som gir mye av meg selv, brukt mye av tiden min! bydd på meg selv og det jeg har hatt muligheter til. Min filosofi er at jo mer du gir av deg selv jo mer får du tilbake.. skal ikke så mye til får å by litt på seg selv, være raus 🙂 Alle har noe godt, og alle har sterke og svake sider. Negative og positive.

Spørsmålet er hva skal du ha fokus på? Livet handler om å velge J

Vi har aldri hatt penger. VI har stått sammen J

”Å streve etter suksess uten hardt arbeid er som å prøve å høste hvor du ikke har sådd”

Se tilbake! Dere som har vært med på dette eventyret fra 2005 Vi har en padlehelg på sommerøya som har 5 års jubileum. Fantastisk!

Der vi har med oss mange sponsorer bla: Norges største padlemagasin! VISIT TROMSØ som skal ha oss med i dere reklamebrosjyre i år.

Ti på skjæret har vi fått hjelp til å jobbe videre med av klubben. Slik jeg ser det, er det, det vi har felles sammen. For meg handler det om å skape noe slik at vi får flest mulig ut på tur. Og at klubben stiller er bra, for felles mål.

Julebord! Kjempebra, tusen takk til dere som dro det i gang, håper det blir en tradisjon? slik som åpningen av padlesesongen i Grøtfjorden!

Vi har et flott naust! med ca 60 båter.

Jeg har fått en del tilbakemeldinger spørsmål ang alkohol.

Mine verdier er svært klar : nyte naturen, dyrelivet, utfordringen, stillheten, uvær, de kontraster som naturen gir oss.

Da skal man ha respekt for den store mektige naturen, for den vinner alltid! Jeg har, erfart! (dagen derpå) Ingen er perfekt) Mye vær, bølger vind, som kan endre seg på ti minutter. Så kan jeg snakke ut i fra meg selv, kroppen blir svært redusert, du setter ikke bare deg selv i fare men også andre!

Og når været er som verst, så har hver og en mer enn nok å passe seg selv, og kanskje trengs det ikke mye vær til heller. Men vi snakker her om at vi er voksne mennesker som er på tur, jeg formidler bare mine verdier, og tanker rundet dette, pga en del spørsmål ang dette.

 

Gammen Endelig begynner vi å nærme oss enden på en drøm.(jeg lover å holde alle gode ideer for meg selv i framtiden) 😀 For en gjeng! Vi fikk den opp, og det har vært mye jobb! Og med min filosofi at veien blir til mens vi går, men den har blitt så mye mer! Den er bare lekker!!!

Æ e så stolt over å kunne si at vi har fått et eget lokale til stormgjengen J som vi kan bruke til svært mye, møter, bursdager, bare å gå i fjæra lage bål se på havet. Livet skal nytes også. Så her er det bare fantasien som setter grenser, for hva vi kan bruke denne til. Og jeg har mange gode ideer.

Men igjen uten dere, som har brukt, kvelder helger og penger.

Dette fellesskapet! Veldig bra jobbet dere som har vært med 🙂

Og sist men ikke minst til verdens beste pappa, som har gitt meg tomta!

Gått inn med penger, for at vi kunne få den helt ferdig.   Og deilig å kunne si at det er Stormgjengen sitt Bygg/Område  🙂

Gammen vil være mulig å leie for de som ikke har vært med.

Det har ikke vært den beste sommeren, sånn med tanke på været. Så skylder litt på det siden det har vært lite turer.

Og derfor oppfordrer jeg flere til å lage tur og legge ut.

Og beskrivelser med tanke på helt ferske som kanskje vil være med.

Jeg blir selv å ha litt flere turer neste år.

Jeg har også tatt valg om å jobbe som freelancer, fordi jeg driver med mye forskjellig, og liker å bestemme over fritid og jobben min selv.

Livet er kort, og penger er ikke alt. Frihet er å velge å sine drømmer å Mål

Tusen takk for et fantastisk flott år, glede meg til et ennå mer eventyrlig år på alle måter. Nye høyder og nye horisonter.

God jul & Godt nytt år.

Ann-Eva Storm

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s