Ti på skjæret 2013

Ti på skjæret 2013

“Ti på skjæret” er et konsept utviklet av Siri Hosfø Løken, leder i Harstad Padleklubb. Enkelt sagt er det padlernes versjon av “Ti på topp”, der forskjellen er at her tar man seg frem i kajakk, og finner poster spredt langs vår vakre, arktiske kyst. Stormgjengen har fått tillatelse av Siri til å benytte seg av dette konseptet, noe vi er svært takknemlige for, da dette forhåpentligvis vil bidra til at flere padlere får oppleve flere fantastiske turmål.

Alle deltakere vil være med i trekningen av en flott hovedpremie levert av Sommarøy Arctic Hotel, en hotellweekend for 2 personer.  Alle som registrerer 7 poster eller mer, får også en fin påskjønnelse i form av “Ti på Skjæret” krus fra Alfa Fritid.

I likhet med “Ti på topp”, kan alle som ønsker å være med på dette kjøpe en deltagerpakke. Disse selges hos Alfa Fritid og Friluftsbutikken, og koster 150,- pr pakke. NB! Hvis du er medlem i THPK vil klubben sponse din pakke:-)

Pakken betales kontant eller du kan eventuelt betale til konto 4750.10.04193. Betaler du til denne konto, be om kvittering i nettbanken og send kopi av kvittering til tipaskjaret@gmail.com sammen med navn, epostadresse og telefonnummer. Utfyllende info finner du i pakken med tanke på registrering av poster etc. ”Ti på skjæret 2013″ går fra 25. mai – 28 september 2013, og registreringsportalen vil være operativ innenfor dette tidsrommet (https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGNLOTdsZDhDVG1GYzRtRm5obUdmMlE6MA).

Alle postene ligger beskrevet på UT.no. Velg “Turforslag” og velg område “Ytre Troms” og aktivitet “Padletur” og du vil få opp alle 10 turer for “Ti på skjæret”. Her kan du skrive ut kart og turbeskrivelse om du ønsker.

NB! Gresset gror rundt om, og om du ikke umiddelbart finner posten ved ankomst kan du sjekke mer nøye rundt om. Posten i Sandvika på Hillesøy (beskrevet som Sommarøy på Ut.no) var meldt borte. Det viste seg at den var grodd ned av gress, så ta en ekstra sjekkerunde :-)  Om Posten likevel skulle være borte kan du melde fra om dette til oss på epost tipaskjaret@gmail.com. Du får da koden og vi får sjekket posten.

Riktig god tur!

Hilsen oss i TPS 2013

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s