Mandagspadling 12. august og helgetur 16. – 18. august

Det blir helgetur neste helg, dvs fredag 16. august – søndag 18. august. Mer info om denne turen kommer i eget innlegg.

Mandagspadling 12/8:

Vi kjører fra Eide Handel kl 17.30, slik at vi får mest mulig tid til padling og bålkos. Kan være smart å gjøre klart for tur søndag kveld om du synes dette er tidlig avgang etter jobb 🙂

Hvor turen går avgjør vi før vi kjører fra Eide Handel, alt ut fra vær og vindforhold. Så alle må møte ved Eide Handel for en briefing rundt dette. Alternative turmål er Gammelgårdsholmen i Ersfjord, Mollneset i Kaldfjord (fra Blåmannsvika) eller Tussøya / Otervik fra Sandneshamn. Flotte turmål som passer så vel ferske som erfarne padlere.

Det er ca 12 km padling tur-retur Gammelgårdsholmen, dvs 2,5 – 3 timers padling totalt på denne turen. Ca 9-10 km padling Sandneshamn-Tussøya-Otervika-Sandneshamn, dvs 2 – 2,5 timers padling på dette alternativet. Og det er ca 10 km Blåmannsvika-Mollneset-Fiskøya-Blåmannsvika, dvs 2,5 timers padling.

Vi fyrer som vanlig bål, så ta med en kubbe eller to til bålet, litt mat og drikke. Ellers klær etter forholdene. Og det kan være lurt å ta med hodelykt eller lanterne, siden det begynner å bli mørkere om kveldene nå. Det gode humøret regner jeg med kommer av seg selv 😀 Regner med vi er tilbake i Eidkjosen senest kl 23.

Legg igjen en kommentar på bloggen her eller på FB/Stormgjengen hvis du har tenkt å bli med, så har vi en viss oversikt over hvor mange vi blir. Har du spørsmål rundt dette, kan du ringe meg på 41472578. Velkommen med på tur 🙂

Hilsen Rune

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s