Padlemaraton søndag 29. september 2013

Alle er velkomne til å delta på en snill og kortreist padlemaraton siste helg i september. Tidspunktet for turen er omhyggelig valgt slik at det kan forventes medstrøms padling på bortimot hele ruten. Det forutsettes at dem som deltar behersker kameratredning.

Det legges opp til vanlig turpadling hvor vi passer på hverandre, men med mulighet for oppsplitting i mindre grupper dersom noen ønsker å gi gass og stikke i forkant.

Vi møtes i Ersfjord klokken 10:00 for å laste av bilene før vi befrakter mesteparten av bilene til målområdet i Blåmannsvika (v/Aron Mat). Ha gjerne en ved-kubbe (og en ostekake) liggende i bilen slik at vi kan fyre bål og ta en oppsummering av turen når alle har kommet i land.

Vi tar en kort benstrekk i Rekvik (etter 14km) før vi fortsetter til Tromvik (11km) hvor vi tar lunsj. Neste benstrekk blir på Røsnes (10km) før vi padler i mål (8km).

Vi beregner å bruke 7-8 timer på hele turen (43km), så ta med rikelig med drikke (3-4 liter), samt litt små-snacks på dekk. Det kan også være greit å ha med en kikkert i tilfelle vi møter på kval, sel, nise eller ørn. Ta også med fløyte.

Alternativ 21+21km med telt (bikinigruppen):

Dem som ønsker en snillere maraton følger samme opplegg, men møter i Ersfjord på lørdag klokken 11:00 hvorpå det padles til Tromvik for etablering av teltleir med bålkos. Videre avgang fra Tromvik i lag med hovedgruppen på søndag. Dagsetappene blir da egentlig 25km på lørdag og 18km på søndag. Ta med bikini / badebukse. Blir det lenge å vente på søndag, så kom gjerne til Rekvik og disk opp med kaker, kaffe og heiarop for hovedgruppen.

Halvmaraton:

Dem som ønsker enda snillere rute møtes i Tromvik på søndag klokken 13:30 (eller med telt på lørdag kveld). Ta med klær for bilturen og for å sitte rundt bålet i målområdet. Bare la bilene stå, dem kan vi hente når alle har kommet i mål (eller gi bilnøklene til Thomas Sala så organiserer han innsamling av bilene).

Påmelding:

Det blir ingen formell påmelding, men legg gjerne igjen et notat om at du kommer og hvilken distanse du blir å delta på. Det oppfordres til kameratkjøring slik at vi helst er to personer i hver bil.

Se vedlagte kart over området.

kart III

Bjørn Tore, tlf: 41508046

Reklamer

2 tanker på “Padlemaraton søndag 29. september 2013

    • Supert, da er du oppført på listen. Det er nå 11-12 personer påmeldt i «bikinigruppa» og dere vil treffe på noen flere fra «baffingruppa» når dere kommer til Tromvik. På søndag vil det bli over 30 personer som padler fra Tromvik til Blåmannsvik.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s