Onsdagstur 28.8. Molnes.

Hei alle sammen! =D

533864_10151762116388522_719936970_n

Da meldes det om lite vind og sol Onsdagen. Vi legger ut kaldfjorden. Til hytta på Molsnes.

Vi møtes på Eide Handel kl 1700 for å kjøre utover sammen. Ta med hodelykt og ellers belysning som du måtte trenge.refleks på åre er genialt i mørketiden.

Oppfordrer alle som er med på turene våre at de har fløyte på vesten, dette vis noe skulle skje, slik at vi, andre kan høre fløytesignalene.

Ellers er alt som i god stormgjengen stil, alle har med seg det de måtte ønske, av mat, drikke, gode klær, lue og votter. + Et par vedkubber til bålet.

Supert om du gir beskjed om du vil være med på tur slik at jeg har en vis oversikt over hvor mange som vil være med.

Vi ses onsdag!

Skulle det være spørsmål ang turen så er jeg å treffe på                         Mobil;  91 68 68 45

Ann-Eva Storm. =D

Reklamer

5 tanker på “Onsdagstur 28.8. Molnes.

 1. Hei! Blir været for ille onsdagen, så legger vi ut fra Stormnaustet en godt time. Returnere til Gammen og fyre i ovn drikker kaffe og spiser der. =D
  Ha en strålende uke! så ses vi. =D

  Liker

 2. Hei.
  Æ skal prøve å hive mæ med så fremt det passe sånn med jobben.
  Dukke æ ikkje opp til 1700 så nådde æ det ikkje….

  Liker

  • Den er god du! =D Vis været slår til som det ser ut som, så satser vi på å dra ut fra Stormnaustet, skifte der, legger turen inn til Håkøyboten. En godt times tid. Fyrer opp i Stormgammen et par ved kubber før vi drar
   Så det er godt å varmet når vi kommer tilbake. Drikker kaffe også har jeg med litt reste kake etter bursdagen min. Så om du ikke rekker oss, så rekker du kaffen hvis du vil. =D

   Liker

 3. Den er god du! =D Vis været slår til som det ser ut som, så satser vi på å dra ut fra Stormnaustet, skifte der, legger turen inn mot Håkøyboten. En godt times tid. Fyrer opp i Stormgammen et par ved kubber før vi legger ut.
  Så det er godt å varmet når vi kommer tilbake. Drikker kaffe også har jeg med litt reste kake etter bursdagen min. Så om du ikke rekker oss så rekker du kaffen hvis du vil. =D bare ring om det er noe.

  Liker

 4. Den er god du! =D Vis været slår til som det ser ut som, så satser vi på å dra ut fra Stormnaustet, skifte der, legger turen inn mot Håkøyboten. En godt times tid. Fyrer opp i Stormgammen et par ved kubber før vi legger ut.
  Så det er godt å varmet når vi kommer tilbake. Drikker kaffe også har jeg med litt reste kake etter bursdagen min. Så om du ikke rekker oss så rekker du kaffen hvis du vil. =D bare ring om det er noe.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s