Onsdagspadling 18. september 2013

Hei, alle sammen!

Legger opp til tur på onsdag. Vi møtes kl 17.00 ved Eide Handel. Tidlig avgang pga at det blir tidligere mørkt, og vi skal være tilbake i Eidkjosen senest kl 23.

Alternative turmål ut fra gjeldende vær varsel er Lauklines – Otervika (12 km t/r), Grøtfjord – Sandvika ved Tromvik (9 km t/r) eller ut Ersfjord (10 km t/r).  Det betyr ca 1 times padling hver vei. Men vi ser an endelig turmål til onsdag når vi vet nærmere hvilken vindretning og vindstyrke det blir. Pr i dag meldes det sør østlig vindretning og frisk bris 10 m/s. Satser på at det ikke blir fullt så mye vind i det området vi legger turen til.

Det er observert knølhval rundt om på yttersia de siste dagene, så kanskje vi er heldige å få nærkontakt, hvem vet? Blir det klarvær og fint blir det uansett en fin tur i nydelig lys 🙂

Veldig viktig at alle tar med hodelykt og/eller lanterne til båten. Det blir mørkt før vi er på land igjen, og det er viktig at alle vises godt på havet ikke bare for annen båttrafikk, men også for hverandre. Det blir langt enklere å holde oversikten da.

Kleskode er tørrdrakt og ullundertøy, klesskifte til pausen og gjerne en boblejakke, lue og votter.

Hvis alle tar med en ved kubbe, så blir det tradisjonell bålfyring i god Stormgjeng ånd, og selvfølgelig blir det bålkaffe 🙂 Og ta med litt mat til pausen.

Forutsetter at alle som er med behersker egenredning og kameratredning, og at alle bidrar til å skape god sikkerhet for gjengen som er med på tur.

Hvis du tenker å bli med, så legg igjen en kommentar på Stormgjengens facebook side eller her under innlegget. Alle er velkommen med på tur med Stormgjengen 🙂

Hilsen Rune

Reklamer

1 tanke på “Onsdagspadling 18. september 2013

  1. Oppdatert værmelding tilsier sør øst liten kulig 12 utsatte steder. Friske forhold med andre ord. Ingen intersse for tur fra noen så langt, så da vurderer jeg turen henlagt med mindre det blir vesentlige endringer i vindstyrke og mannskap. Oppdaterer turen i morgen formiddag og tar en endelig avgjørelse rundt lunch.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s