Naustplass

Vi er så heldige at vi har fått leiekontrakt med Båragutt AS om leie av naustplass for våre kajakker. Dette er et svært stort naust, med glimrende beliggenhet i Eidkjosen. Her er det enkelt å hente/bringe kajakken, og ikke minst veldig greit å sette ut i en fin fjære som er godt skjermet for vær og vind. Det er plass til inntil ca 120 kajakker i naustet, per oktober 2009 er det vel drøyt 35 kajakker til lagring. Naustet er nå blitt utgangspunkt for våre turer rundt om, og vi satser på å kjøre litt sosial aktivitet rundt naustet i forbindelse med kortere turer ut fra Eidkjosen, og kanskje høstfest eller lignende.

Dugnad.

 Det skal ordnes med parkeringsplasser på oversiden av naustet, så det vil bli organisert en liten dugnad på ettersommeren i samarbeid med utleier som stiller maskin til dette arbeidet. Ellers kan det etterhvert være greit å rydde litt stein i fjæra og tilrettelegge for enda bedre utsett.

Ønsker du lagringsplass til din kajakk?

Ta kontakt med kasserer / kontakt mot utleier (Båragutt A/S) – Trond Knutsen, tlf 917 68860.

Leiepris pr år er kr 700,-, i tillegg tilkommer et par-tre hundre lapper for materialinnkjøp til stativ inne i naustet. Stativ settes opp på dugnad av leietakerne selv.

3 tanker på “Naustplass

  1. Heia Johannes, du ringer bare til Trond så avtaler du nr hans er rett over, vi er i gang med stativ 3 nå så bare og henge på, er vis dugnad denne uken.
    mvh Ann-eva Storm

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s