Onsdagstur : 7 september,Blåmannsvika.

Vi satser på en tur fra Blåmannsvika ut til Molnes (ikke det Molnes som er med i Ti-på-skjæret men det andre, på andre sida av fjorden. Dårlig fantasi i Kaldfjorden!) Om været tillater er det ev. et alternativ å starte fra Grøtfjord og ta turen rundt fra andre sida i stedet for. Distansen er uansett den samme, ca 7 km en vei, og turen burde passe for de fleste så lenge været er greit.

Ta med varme klær, mat og drikke og gjerne en kubbe til bålet 🙂:) Og VIKTIG i høstmørtna, lys og refleks på deg og kajakken! Så er det bare å håpe på godvær og høstens første nordlystur i kajakk…? 🙂:)

Avreise fra Eide Handel kl 17:00 presis, legg gjerne igjen en melding om du blir med. Velkommen på tur!

Hilsen Ragni
mob 4141 8169

6 tanker på “Onsdagstur : 7 september,Blåmannsvika.

  1. Det er flere padlere som har tenkt seg ut i morgen mandag for å prøve å få med seg grindhvalflokken i Henrikvika, se Stormgjengen på Facebook. Ellers blir det tur når noen har lyst til å lage tur! Facebooksiden er aktivt brukt til å annonsere og mobilisere til mer eller mindre impulsive turer – det er bare å hive seg med, eller sette opp sin egen!

    Liker

  2. UTSATT:
    Onsdagspadlinga blir torsdagspadling
    Pga kulingvarsel i ettermiddag blir Blåmannsvikturen utsatt til torsdag, samme tidspunkt og opplegg, kontaktperson e Jarle Kristoffersen, 99405488. Legg igjen kommentar under om du blir me!

    Liker

Legg igjen en kommentar