Hvem er Stormgjengen ?

Målet ; Fellskap  & Samholdet.

Alle er velkommen i stormgjengen. Mange har funnet støtte og samhold med oss. I livets oppoverbakker, gode samtaler bål og felleskapet.

Visjonen er enkel;

Ut på tur, bålkaffe, naturopplevelsen og det sosiale midt i uka. Avbrekk fra hverdagens mas og fjas. Fylle opp pluss kontoen sammen med positive mennesker og vakker natur.Uten tvil en Stor suksess. Jeg er stolt over hvor vi er i dag i 2013. Utviklingen har vært formidabel fra starten i 2005.

Hvem er stormgjengen?

Jeg har aldri vært glad i rammer, hvem er hva? og hvem er hvem?..  Er det  viktig?  Nei! Jeg kaller det.. ”Jordiske småregeler” 

Min filosofi er at ingen skal tjene penger på dette! Den største verdien ligger i naturopplevelse. Og det lar seg ikke betale med kroner, ører eller ære!

For å beholde varmen, må vi bære ved til bålet. Passe på det.

Ilden tenner våre hjerter, følelsen av å leve, god trekk og bevegelse i bålet slik at det holder seg friskt. Som vennskapsrelasjoner næres av ulike kvaliteter.

Alle har med sin vedkubbe, symbolet på hvor stor flammene og varmen fra bålet blir til felleskapet.

Alle som er med  Stormgjengen på tur er en Stormgjenger!

Er vi medlem i klubben THPK? Ja noen er det, andre ikke. Viktig? Nei.

Jeg samarbeider med klubben, for et bedre tilbud, for de som padler i Tromsø på de store treffene som går ila året. Dette går i skriftlige former og avtaler og blir gjort for hver gang.

THPK vil aldri på noe tidspunkt komme til å ta over noe av det som Stormgjengen har bygget opp eller startet. Verken nå eller i fremtiden!

Hvem eier hvem..? Ingen! Vi er selvstendig og ingen eier Stormgjengen! Jeg er den som har startet, vært Grunder og ildsjel fra 2005. Jeg er også den som kom på ideen om et stort sommerpadletreff i 2009  på Senja:

Midnight Sun Ex `perience

Som vi i stort felleskap og på dugnad har bygget opp til et flott sosialt Padle treff i Nord-Norge. I over 5 år.

Jeg har ingen form for samarbeid med noen av byens kajakkaktører, verken på kurs eller guiding.

Det har vært mye kritikk, og drittkasting, på mail, SMS og i innboksen min på FB i de snart 8 årene Stormgjengen har eksistert. Jeg er rørt over hvor mye tid og energi noen er villig til å bruke.

Jeg har vært veldig naiv, som tror det beste om alt og alle. Og så langt det har latt seg gjøre, har jeg forsøkt å gjøre alle til lags, og det kan jeg si av erfaring, er umulig.

Jeg har blitt sett på som en trussel, fra en minoritet i padlemiljøet, underveis frem til i dag. Det er det største beviset på at vi har lyktes, med noe svært bra.

Stormgjengen er en variert gjeng, som i hovedsak har et mål: ofte og varierte turer, ha det hyggelig sammen og oppleve naturen i fellesskap hele året. Også i mørket.

Fylle opp plusskontoen !

Sikkerheten er viktig, og da kan redusert dagsform kunne skape problemer for deg selv og andre.

Det er plass til alle i fjorden og rundt bålet.

Det er aldri pinlig med stillhet rundt et bål. Øynene hviler i flammene og trivelig knitring inspirerer til fruktbare assosiasjoner.  Bålet gir oss en følelse av tilhørighet og felleskap. 

«Let’s keep the fire alive»

Det er helt frivillig og gratis å være med på tur sammen med Stormgjengen.

Vi padles.

Mvh Ann-Eva Storm.

2 tanker på “Hvem er Stormgjengen ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s