Historie

 
 

 

Historien om Stormgjengen.

555992_10150911567562003_156370613_n

 Aktivitetsleder! For oppdrag Tlf 91686845

 Ann-Eva Storm. Jeg tok mine første padle tak i 1995, da en venn av meg presenterte kajakkpadling for meg. Det ble en kort tur den aller første, som var både spennende og litt skummelt, men også utfordrende.

 

Jeg kjøpte min da værende kajakk, en Svalbard, i 1999. Mine første turer gikk kun i eget selskap, det var ikke mange båter å se rundt om den gangen. Så jeg var på turer land og strand rundt, i starten mest nært land, før jeg etterhvert beveget meg utover på nye og mer utfordrende steder. I 2005 tok jeg sikkerhetskurs hos Bjørn Eines, etter påtrykk fra min familie om dette. Joda, sikkerheten rundt kajakkpadling er selvfølgelig svært viktig…

 

Stormgjengen blir til…

Sommeren 2005 kom jeg så i kontakt med flere som padlet; Frode, Kjell-Arne og Ann-Kristin. Vi begynte å dra på turer sammen, rundt Håkøya og Grindøya til å begynne med. Etterhvert ble det flere padlere som hørte om oss og ble med på våre turer rundt om. Vi spøkte en del med navn på flokken, og at vi kunne bli en flott liten gjeng som dro på tur sammen! De første turene ble til med at jeg bare så på kartet og fant noen flotte steder for tur og sendte ut mail. Vi samlet oss på Eide Handel hver onsdag, og dro ut. Ikke alle turene ble nøye planlagt, noen ganger ble de forandret underveis fordi alt lå til rette for å ta nye utfordringer og strekke grensene litt lenger.

 

Våren 2006 ble det etterhvert mange forespørsler om turer, mens jeg var på ferie. Så da tenkte jeg det bare var å kjøre på med flere turer, og i 06/07 har det vært svært mange turer rundt om, og vi ble bare flere og flere padlere som ble med på tur! Det ble nå mer snakk om navn på oss på våre turer i løpet av de siste to årene, og jeg slo da gjennom og kalte oss Stormgjengen på Kvaløya! Mange har etterhvert hørt om oss, og vil være med oss på tur. Det er fremdeles mange som kontakter meg og vil være med, og vi er nå i skrivende stund i mai 2008, over 100 padlere som jeg sender ut mail til!

 

Egen web-side!

I 2007 ble Rune og Bjørn-Håkon med i Stormgjengen, og drar lasset litt sammen med meg. Rune med mandagsturer, og Bjørn-Håkon har laget dette nettstedet til oss, så det blir enklere å invitere til tur for gjengenJ 

 

Hva er viktig for oss?

Hos oss blir veien til mens vi går, og vi legger vekt på at alle som ønsker å være med oss skal ha muligheten og du er hjertelig velkommen til spennende og fine turer sammen med oss! Slik deler vi våre erfaringer rundt kajakkpadling med hverandre, og ikke minst er den sosiale biten svært viktig for Stormgjengen!

 

 velkommen på tur med oss!


Mvh Ann-Eva Storm

Reklamer

4 tanker på “Historie

  1. Helt kanon det her!
    Kjæmpefin sida! æ glæde mæ tel å bli litt mer aktiv lamme dåkker, men nu e det eksamen æ tenke mest på…

    Liker

  2. Kjempe bra dette her,skikkelig gjennom ført side.
    Dåkker e kjempe flink som står som ryggrad her,masse flott jobbing.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s