Tirsdagstur 28.aug. Lauklines – Tussøya

Hei havpadlere.

På tide med en Stormgjengtur igjen etter at ferietiden nå er over for de aller fleste, denne gang blir det tirsdagstur da det for undertegnede ikke passer med vår «vanlige» onsdagstur denne uka. Satser på at padlefolket er padlesugen uansett hva dagen heter 😉 .

Denne gang er padleruta fra Lauklines Kystferie i Kattfjorden og vi padler i retning Tussøya å strendene på sørsiden for masse bålkos, matbrasing ,latter og glede 🙂 Distansen er ca.14 km.t/r og dette skulle være passelig for også nivå nybegynnere.

Oppmøtested: Eide Handel med kjøreavgang derfra til Lauklines kl.17:30.

Vær godt kledd for årstiden og litt klær i reserve. NB: høstmørket er her og LYS er en selvfølge for alle, lys skal festes utenpå båt og ikke legges inni..!Ellers sikkerhetsutstyr som årepose, fløyte, pumpe og tauline er ett must. Ett par vedkubber til bålet, mat og drikke, og en god posjon godt humør så blir stemninga på tur fabelaktig 😀

Oppfordrer til å samkjøre i lag så sparer vi miljøet og parkeringsplasser.
Håper alle sprer det glade budskap å at vi blir mange med på tur…husk; på tur med Stormgjengen er det sosiale (og sikkerhet) viktigst, bålkosen og naturopplevelsen er i tillegg helt gratis 😉
Kontakt undertegnede om du lurer på noe.

Legg igjen en kommentar under om du blir med så vet vi hvor mange som stiller + det inspirerer andre om akkurat DU melder deg på tur!!
Velkommen er du 🙂

Mvh.for Stormgjengen

Frode Mortensen, tlf/sms: 95228993

8 tanker på “Tirsdagstur 28.aug. Lauklines – Tussøya

Legg igjen en kommentar