Fullmåne/måneskinnstur torsdag 13.okt. Ersfjorden

Oppdatering på dagen`s tur 13/10 kl.09:30 :

Været er ikke på vår side i dag men som hardbarka «utemennesker» vi er så gjennomfører vi turen som planlagt. Meldinga sier laber bris fra vest å styrke 7 m/s og betydelig mindre nedbør utpå kvelden.

Plan B iverksettes visst mye vind i Ersfjorden, da retter vi pila mot Blåmannsvika og har Blåmannsneset som utgangspunkt, ca.8 km. t/r. Vestsiden av Kaldfjord er nok bedre med vestavind rett inn Ersfjord !!   Oppsummering: vi har utgangspunktet mot Ersfjorden med avg.fra Eide handel kl.18 så får vi ta alt derfra….d her blir bare friskt 🙂

 

Hei padlevenner 🙂

Padlesesongen er på langt nær over visst den i det hele tatt blir det…
Vi fortsetter sukseen fra i fjor med å sette opp måneskinnstur ved fullmåne og vil satse på at dette blir både okt, nov. og des i år.

Det er fullmåne onsdag men pga.jobb for undertegnede blir det tur torsdag 13.okt ut Ersfjorden med avgang fra Eide Handel kl.18:00.
Kort kjøretur ut dit der vi setter ut fra fiskebruket midt i bygda.
Vi padler ut å ser hvor langt vi drar, vanlig opplegg med bål, bålkaffe å noe godt å bite i. Ta med godt med varme klær, lue og votter ett must. Ett krav når vi padler i mørket er lanterne/lys på kajakk + alle bør stille med å ha på hode sitt, hodelykt som kommer godt med visst uhell skulle skje, da er vi avhengig av mye lys!!

NB: Værforbehold på denne turen!! Det vil komme ut en siste rapport om tur eller ikke tur tidlig på dagen torsdag, så følg med på Stormgjengen.com. (usikker værmelding i skrivende stund…)

Dette er en fin tur for også nybegynnere så absolutt alle er hjerlig velkommen med på måneskinnstur med Stormgjengen 🙂   Ring visst du lurer på noe, tlf: 95228993

Mvh. Frode Mortensen
«Måneskinnsturansvarlig» 😉

15 tanker på “Fullmåne/måneskinnstur torsdag 13.okt. Ersfjorden

  1. Planlegger å være med. Advent turen i måneskinn for snart 2 (!!) år siden er inne på min topp 3 liste over minneverdige kajakk turer

    Liker

  2. Hei!
    Jeg har ikke vært med dere ute og padle før, emn har padla en del både i Tromsø og andre steder.
    Min ulempe er at jeg verken har egen kajakk eller egen bil….
    Skal jeg være med, trenger jeg dermed noen som kan skysse meg OG kajakk fra klubbnaustet til Ersfjorden.

    Anyone?

    Torill U Stav
    93635412

    Liker

  3. Nok en vellykket Stormgjengtur i mørket i kveld, hele 16 stk.på tur å d e veldig bra 🙂 Fikk all slags vær på turen fra det mest grisete været til det nydeligste med fullmåne og nesten blikkstilla på hjemturen.
    Takk for turen alle sammen 🙂
    NB: Ny fullmånetur rundt om den 10.november kommer 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar