Oppsummering 10 på skjæret 2011

Da var historiens første 10 på skjæret til ende, og vi har summert opp og trukket en verdig vinner blant dem som hadde besøkt alle 10 poster. 

Vi har fått tilbakemelding fra flere om poster som var vanskelig å finne og en post som var fjernet, og vi vil ut fra tilbakemeldingene forbedre kart og merking til neste år. Vi kommer tilbake på detaljer rundt dette når det nærmer seg oppstart i 2012.

Blant årets deltakere var det 13 stk som hadde besøkt og registrert alle 10 poster, og totalt 18 stk som hadde besøkt flere enn 7 poster. Alle disse får et flott krus til minne om årets turer! Noen hadde også flere besøk på samme post, så her har det vært mye padleglede! I vedlagte liste nedenfor finner dere navnene på dem som har vunnet krus og med antall registrerte turer. Kruset henter dere hos Alf hos Alfa Fritid i Eidkjosen, sjekk åpningstiden for butikken på Alfa Fritid sin hjemmeside, www.alfafritid.no 

Vi har trukket en vinner blant dem med 10 registrerte poster, og i år var den heldige vinner Sally Antonsen, vi gratulerer så mye! Premien er en gratis overnatting og gratis middag (for en person) på Sommarøy Hotell.

 Vi vil avslutningsvis få takke våre sponsorer og samarbeidspartnere i årets arrangement:

    

Padlehilsen fra alle oss i Stormgjengen

10 på skjæret 2011
Navn

Antall turer

Aslak Johansen

10

Egil Sundquist

10

Eiolf Kaspersen

10

Hallbjørn Lyngmo

10

Harry Dahle

10

Jan Ole Frantzen

10

Magnhild Reddy Sørensen

10

Merethe Kumle

10

Randi Buschman

10

Roger Løkås

10

Sally Antonsen

10

Tone Jørgensen

10

Tove Riise

10

Grete Svendsen

9

Anne Kristin Gamnes

8

Kathryn Donelly

7

Leif Guttorm Lura

7

Ragni Olssøn

7

Legg igjen en kommentar