Grøtfjordhelg lørdag 27. – søndag 28. april

Vi gjør et nytt forsøk etter avlysning tidligere i april.

Grøtfjordhelga er en skikkelig kosetur, og er vel verdt å få med seg. Tromsø Havpadleklubb støtter i år denne turen 100% for sine medlemmer, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og melde seg på! For dere som ikke er medlem i THPK, så er dere akkurat like hjertelig velkommen med på tur, men du må belage deg på å betale for leie av badestamp, badstue og oppvarmet grillhytte til den nette sum av kr 150,- pr pers. Betaling kontant til Trond ved oppmøte lørdag utenfor Eide Handel, eventuelt ved ankomst i Grøtfjord.

VIKTIG MELDING:

Det er begrenset med plass på denne turen, maks 20 stk. Dette pga at den store lavvuen er blåst ned i siste storm, og grillhytta har begrenset plass (optimalt ikke mer enn 14 stk). Her er opplegget for helga:

Vi møtes på Eide Handel 10.00 lørdag formiddag, og kjører ganske umiddelbart videre ut til vakre Grøtfjord. Vi slår opp leir ved ankomst, så slipper vi å tenke på dette når vi er tilbake fra padling om ettermiddagen. Fra kl 17 er badestamp og badstue klart til bruk, og det blir mulighet for isbading for dem som hæres. Når vi alle er vel fornøyde med det våte element, trekker vi inn i grillhytta, der det blir grilling av egen medbrakt mat og drikke som man ønsker.

Ellers sørger alle for eget utstyr, det blir overnatting i eget telt eller lavvu. For dem som lurer på hva man tar med seg på tur, så finnes det eksempel på pakkliste under “Kajakk og utstyr” på hjemmesiden vår. Her må man selvsagt plukke ut det som er relevant for en vintertur. Gode, varme sko og varme klær til camp er viktig, i tillegg ikke glem badebukse og håndduk. Husk å kle deg etter sjøtemperturen mtp padlingen, ullundertøy er en selvfølge. I tillegg bør man ha varme klær over dette (gjerne fleecebukse og genser og ull lester). Tørrdrakt over og gode hansker /vanter og neoprensko som er god plass for føttene i. Når det gjelder ved og grillkull, så er dette på plass i Grøtfjord og vi trenger ikke ta med dette mtp fellesbruket. Ved til egen lavvu tas eventuelt med.

Er været og forholdene ellers bra på søndag blir det mulighet for en tur ut på havet igjen.

Da håper jeg mange av dere benytter anledningen, så sees vi i Grøtfjord!

BLIR DU MED?

Skriv en kommentar under her, de første 20 har sikret seg plass 😉

Kontaktperson for turen: Trond Knutsen, tlf 91768860

Reklamer

15 tanker på “Grøtfjordhelg lørdag 27. – søndag 28. april

  1. Hei, tar sikte på å bli med dokker på turen. Selvfølgelig med et visst forbehold om vær og vind. Vh Leif Lillevoll

    Liker

  2. Meldes nordlig bris, muligens regn og sluddbyger lørdag, men det gjør det bare enda mer behagelig å hoppe i stampen lørdag ettermiddag 🙂 Søndagen ser bare nice ut, ta med solbriller!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s