ÅRETS MIDNIGHTSUN EXPERIENCE 4-7 JULI 2019

ÅRETS MIDNIGHTSUN EXPERIENCE 4-7 JULI 2019

52527154_10155717820242003_8160475267270180864_n

Hei alle sammen! Da er det klart for det 11 MSE! Tenk det…. Hvem hadde trodd det da vi startet i 2009. Ble med på et eventyr på yttersia…

Påmeldingen åpner Søndag : 31 Mars kl 12

Padleområde vil vi komme tilbake til når tiden nærmer seg….  det vil bli opprettet en gruppe for de som melder seg på årets mse, der vi deler alt av info og nyheter til dere som vil være med oss på tur.
Bare å glede seg… 😀

«The Wolds most beautiful kayak adventure»

Vil du være med og oppleve padleglede, nye høyder, bølger, nye og spennende padleområder hver dag, vill natur, midnattsol, topptur, fellskap og det selvskrevende og inkluderende bålet?

I de 10 siste årene har vi hatt fast camp på ulike steder. Campen har vert på Senja, Sommerøy, Vannøya og i Kvaløyvågen.

Da vi i 2017 hadde treff på Trondjord, og vi hadde i underkant av 100 deltagere, var vi Nord-Norges største padletreff. Treffet var en suksess.
Det som er utfordringen nå er å finne nye plasser som har kapasitet til å ta unna deltakere i den størrelsen.

I 2008 da MSE var på idé planet, var det i utgangspunktet en drøm om å flytte treffet til ny plass hvert år for å skape nye opplevelser. Det har ikke vært ny plass hvert år, men treffene har på ingen måte vært kjedelig av den grunn.

I 10 år har vi arrangert og hatt MSE med masse padleglede, båling og sosialt samvær med likesinnede. Vi setter enormt pris på alle som har deltatt og som har vært med på å gjøre MSE til det flotte arrangement det har blitt.

MSE dannet nytt styre i jubileumsåret 2018. Styret jobber sammen for å få til en eventyrlig padle helg for oss og dere.

Det vi i styret alle var enig om var: Tiden er inne for å gjøre endringer på flere plan;
– Nord-Norges vakreste og største padletreff, blir det gode enkle turlivet.
– Vi skal være på tur, og ha ny camp nesten hver dag.
– Vi er sammen og har et felleskap over flere dager.
– Spennende elementene; storhavet, krysninger, bølger og fjell.
– Bading i midnattsola.
– Som i alle år har vi også i år selvfølgelig grilling og bålet på stranda på kveldene.
– PLUSS, PLUSS NOEN FLERE OVERRASKELSER…

I og med at det er begrenset med teltplasser der vi skal ha årets tur, så vil det si at vi har vært nødt å sette et tak på max antall deltakere i år på 30 stk.

BÅLET representerer samholdet! Dette var også Ann Eva Storm sin store visjon og misjon med STORMGJENGEN som hun etablerte i 2005.

Alle bidrar med en kubbe ved, og sammen får vi det varmt – en varme som vi alle kan nyte godt av i fellesskapet, i øyeblikkene, i samtalene, i erfaringene, i gledene og i sorgene…

Med andre ord; dette blir et MSE for ei middels god offshore gruppe.

Middels til offshore innebærer at du mestrer eksponert farvann, er trygg på havet, og at du har kapasitet til å padle et visst strekk. Dette har du tid frem mot sommerens treff til å teste ut. Vær ute på havet, utfordre deg selv og få vind i håret. Kom deg i padleform!

Vi skal på tur, og kajakken skal pakkes for å være ute i camp ei langhelg. Det er da lurt å øve på å pakke i båten. Gode tips og pakkeliste vil komme

Det som er fint er at det ennå er god tid til å ufordre seg selv fram mot sommeren med å være på store åpne strekk, eksponert farvann, bølger og vind i håret..

Å pakke kajakken for en langhelg, være noe å øver på, planlegge, hva og hvor man skal man legge ting i båten for mest mulig optimal stabilitet.

Vi som jobber med dette gjør dette frivillig, og vi bruker av vår fritid for å skape denne helgen til en opplevelse for de som ønske å være med sammen med oss..

Hilsen Styret.

 

Legg igjen en kommentar