Onsdagspadling 26.august – Ersfjorden

Heia alle!

Det er meldt fint vært på onsdag, så vi tar sikte på en tur ut Ersfjorden i kveldinga. Forhåpentligvis får vi også med oss en flott solnedgang. B-)Turen passer fint også for nybegynnere.  Oppmøte ved naustet klokka 17.00 for de som har båtene der, med oppsamling og felles avgang fra parkeringsplassen utafor Eide Handel klokka 17.20.

Husk å ta med hodelykt/lys  til kajakken, det begynner å minke på lyset, og sikten blir dårligere allerede fra i halv-ni-tida.

Ellers er opplegget som vanlig: Ta med mat og drikke, godt med klær og gjerne noen vedkubber. Vi tar oss god tid til å gå i land og fyre bål og prate om løst og fast. Legg helst en kommentar under, så vet vi hvor mange vi blir. Dersom noen trenger skyss til båt og seg selv kan det sikkert ordnes bare man spør.   

Vi sees på onsdag!

Hilde 🙂

tlf: 91713517

Reklamer

16 tanker på “Onsdagspadling 26.august – Ersfjorden

 1. Anne og Magnus tar sine kajakker, noen plankebiter (dog med litt maling på), litt mat og sikkert ett gassbluss med på tur og blir med!

  Liker

 2. Da ser det ut til å bli en ganske solid gjeng som legger turen utover.:-) Jeg plukker opp Bernd ved klubbnaustet og møter ved Eide Handel.
  i sees!!

  Liker

 3. Fantastisk engasjemang dette 🙂 …..men hjæææææælp, vi må ha flere bålkjeler med på turn!! visst ikke blir det kun 1stk.dråpe på hver……

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s